2777
2789
عنوان

خواستگاری

3 بازدید | 18 پست

اول از همه سلام 

تازه عضو شدم و چیز زیادی نمیدونم

دیدم همه حرفاتون رو میگید گفتم منم بگم

ما به همسایه دیوار به دیوار داریم که باهاش خیلی صمیمی هستیم به طوری که تا خونه خالم هم میان باهامون

خلاصه که من با خانوم این خونه و دخترشون بسیار صمیمی هستم و واقعا هم همو دوست داریم

آدم های گرمی هستند مثل خودمون

خلاصه که سرتون رو درد نیارم

این زن همسایمون چهارتا داداش دارن که یکیشون طی یک اتفاق رحمت خدا میرن و سه تای دیگه باقی می‌مونن از اون سه تا دوتا شکن که از قضا دوقلو(ناهمسان)هم هستن مجردند

خلاصه اون بزرگتره خواستگار منه و خب با پدرم و برادرمم حرف زدن که بیان خواستگاری ولی پدرم و برادرم مخالفن و خب ایشون اولین خواستگارم نیست از خانواده خواستگار داشتم ولی خب سنم کمه و واقعا نمیخوام الان ازدواج کنم

جونم براتون بگه اون برادرا متولد۷۸هستن

و من متولد۸۷:))

اونی که خواستگارمه رو دو سه بار خونه همین همسایه دیدم و واقعا از هر لحاظ آقا هستن قیافه و اندام واقعا خوبی دارن و از خودش ماشین و زمین 

ولی خب جدا از سنم ک بیشتر از ۱۶نیستم از رابطه جنسی هم خیلی خیلی میترسم و خب حس میکنم این ترس باعث میشه هیچوقت نتونم ازدواج کنم🥲🥲

میشه راهنمایی کنین🥲

ببخشید طولانی شد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلیبی سنت کمه و پدر عاقلی داری ...

رابطه جنسی هم ترس نداره ولی چون تجربه نداری و سنت کمه برات اتفاق بزرگ و ترسناکیه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
خیلیبی سنت کمه و پدر عاقلی داری ...رابطه جنسی هم ترس نداره ولی چون تجربه نداری و سنت کمه برات اتفاق ...

اصلا اینطوریه که مامانم میاد باهام در رابطه باهاش صحبت کنه میگه دختری و ممکنه بازم برات بیان ما هی رد کنیم میگن دختره مشکل داره

تا عم حرفشو میکشه وسط اصلا سرخ سفید میشم

اول ببین خودت به اون پختگی عقلی و کامل رسیدی میتونی یه زندگی تشکیل بدی یان چون‌زندگی شوخی نیست همشم عشق و عاشقی نیست یه مسئولیت بزرگ و مهمه و روابط خیلی ساده ای توش نیست اگه خودتو مناسب دیدی‌بعد طرف مقابل رو بررسی کن

اول ببین خودت به اون پختگی عقلی و کامل رسیدی میتونی یه زندگی تشکیل بدی یان چون‌زندگی شوخی نیست همشم ...

اره میدونم بخاطر همینه که میگم دلم نمیخواد حالاها حالاها ازدواج کنم چون هنوز حس بچه هارو دارم 

اصلا اینطوریه که مامانم میاد باهام در رابطه باهاش صحبت کنه میگه دختری و ممکنه بازم برات بیان ما هی ر ...

یعنی اگر مثلا یه پسر دختر باز یا اصلا کور و کچل بیاد و تو نپسندی و ردش کنی مردم میگن وای دختره مشکل داره ک خاستگار هاشو رد میکنه؟؟

از کی تا حالا حرف مردم انقدر مهم شده ک تصمیمای زندگیتو بر اساس حرف مردم بچینی؟ ببخشید ولی مادرت حرف عاقلانه ای نمیزنه

به مادرت بگو ترجیح میدم اول به اهداف خودم برسم بعد به شوهر کردن فکر کنم ...

حرف مردمم برام مهم نیست 

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
ایکاش زبونشو داشتم😔

مهم پدرته که پشتته

شما هنوز بچه اید به حرف پدرت گوش کن . 

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!