هنوز اثبات نشده که هر کی ماکارونی بخوره میمیره که ! 😐
یکی از نظریه ها این بود که غذاهای نشاسته دار مثل ماکارونی ، برنج ، سیب زمینی بعد از طبخ بیشتر از دو ساعت نباید تو دمای محیط باشن و باید بزاری یخچال توی یک ظرفی که پلاستیکی نباشه و در بسته باشه ، و برای گرم کردن باید با شعله ی کمخوب گرم کنید ،
یکی دیگه از نظریه ها هم این بود بخاطر کمآبی کشاورزا کود و سم زیادی به گندم ها میدن و ممکنه یکی از دلیل هاش این باشه
معلوم نیست ، ولی شما تا جایی که میتونید بهتره ماکارانی رو نزارید که دوباره گرم کنید و به اندازه درست کنید