2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه مدرسه ایی دارین

1 بازدید | 51 پست

دلم داره میترکه مامان همکلاس پسرم یه خانم سلیطه بود بهم زنگ زد هرچی لایق خودش و خانوادش بود بهم نسبت داد!منم از اون لحظه تا الان دارم گریه میکنم حتی پسرمم زدم اونفدر که این رو اعصابم رفت!چیکار کنم قوی تر باشم در مقایل همچین آدمای بی ادبی؟چیکار کنم پسرم با بچه ها بسازه اینقدر دشمن ترلشی نکنه الان این خانم مامانا روعلیه پسرم کرده با دوتا از مامانا در ارتباطه میخوان شکایت پسرم بکنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه پسرت چیکار کرده؟

هیچی دعواهای بچه گانه تازه پسرمن کتکم خورده اونا زدنش ولی این خانم میگه پسرت به بچه هامون فحشای بد میده ولی به معلمش الان زنگ زدم گفت نه فحشو یکی دیگه از بچه ها میده پسرت نداده خودمم مطرح میکنم تو جلسه امروز

پسرت چیکار کرده؟چه مامانای بیشعوری که ورود پیدا کردن تو دعوای بچه هابچه ها خودشون دعوا می‌کنند خودشو ...

ببین بستگی داره چیکار کرده باشه خب..شاید مثلا زده سر و دندون یا دستوپای طرفو شکونده..ولی اینکه ناسزابگنو زنگ بزنن دوراز ادبه 

ببین بستگی داره چیکار کرده باشه خب..شاید مثلا زده سر و دندون یا دستوپای طرفو شکونده..ولی اینکه ناسزا ...

تو مدرسه کم پیش میاد دعوای خیلی جدی پیش بیاد اکثرا در حد حرفه یا نهایتا هل دادن که ناظم مسئولش هست 

هیچی دعواهای بچه گانه تازه پسرمن کتکم خورده اونا زدنش ولی این خانم میگه پسرت به بچه هامون فحشای بد م ...

وااااا چ زن بیکاری خجالتم نکشیده والا بسری مامانا کافیه ی لحظه بیکار باشن گوشی بدست یا شالو‌کلاه کرده تو دفتر مدرسن

اروم باش چخبرته..مگه پسرت چیکار کرده و چندسالشه

میگفت فحش داده ولی معلم گفت فحشو یکی دیگه میده بعد گفت بچت دزده تاپیک زدم راجبش قبلا یه بار ساعت بچش ورداشت ولی بعدش عذر خواهی کذدن و فهمید کارش زشته کلا تاپیک قبلیم نوشتم