2777
2789
کی گفته ملک خودشه هرچقدر بخواد میتونه دیوار بکشه؟؟؟؟باید حریم همسایه رعایت کنه اگه اینجوری بود ک الا ...

خوب من دارم قانون رو میگم 

شما اطراف ملکت میتونی دیوار بکشی 

حریم همسایه محدوده زمین ش هیت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست عزیز به لحاظ مالک مجاور که جلوی دید منزل شما رو گرفته هیچ اقدامی نمیتونید کنین 

اگر ثابت بشه که مالک شما از این اقدام اطلاع داشته به سختی میشه تدلیس رو اثبات کرد و معامله رو فسخ کرد 

این در عالم تئوریه هیچ قاضی زیربار نمیره که رای به نفع شما صادر شه متاسفانه

طرف تو زمین خودش ساخته؟ پنجره شما رو به حیاط خلوت ساختمون خودتونه و اون طرف ساختمون ساخته و نور واحد ...

بله دقیقا ساختمون های کناری اون ملک همه شون ۷ متر حیاط گذاشتن و وقتی هم‌ما ملکو ‌گرفتیم گفتن این زمین هم وقتی بسازن ۷ متر حیاط میزارن  واسه نور هر دو طرف اما ایشون هیچ حیاطی نذاشتن اصلا

بعید میدونم کاری بشه کرد..کلا یکی از مشکلات بزرگ واحدهای پشت همین تاریک بودن موقع ساخت ساختمون روبرویی هست..متاسفانه اگرجزو طبقه های پایینی هستین هرگز افتاب و نور ندارید و باید همیشه برقاتون روشن باشه و از لحاظ قیمت هم پایینتر فروش میره

اول شهرداری شکایت کنید و بگیید اگه نتیجه نگرفتم تو دادگاه شکایت میکنم. اگه از شهرداری نتیجه نگرفتید تامین دلیل کنید زنگ بزنید 110 بیاد صورت جلسه کنه بعد برید دفتر خدمات قضایی شکایتی تحت عنوان مزاحمت از حق مطرح کنید. بعد پیام میاد میرین دادگاه به پرونده رسیدگی میشه. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

نه عزیز پنجره ی ما با دیوارمون ۲ متر فاصله داره ایشونم باید ۷ متر حداقل ملک شو مث حیاط جدا میکرد بعد ...

ساختمون ما دقیقا اینجوریه پنجره اتاقا رو به حیاط خلوته که سه طرفش دیوار ساختمون خودمونه یک طرف هم ساختمون بغلیه که اومده ساخته رفته بالا شهرداری هم ایراد نگرفته و همه ی خونه ها هم سند دارن 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اول شهرداری شکایت کنید و بگیید اگه نتیجه نگرفتم تو دادگاه شکایت میکنم. اگه از شهرداری نتیجه نگرفتید ...

برای چی مردم رو سرگردون میکنی؟؟؟

طرف زمین خودشه 

با مجوز ساخته 

شکایت چی بکنن؟؟؟؟

خوب من دارم قانون رو میگم شما اطراف ملکت میتونی دیوار بکشی حریم همسایه محدوده زمین ش هیت

نه دیگه شمالی و جنوبی ملک مهمه شما باید از پنجره و نورگیره همسایه چندمتر فاصله بگیری بعد ساختمونو بسازی نباید جلو پنجره همسایه دیوار بکشی باید بالکن بدی ک جلوی نور همسایه نگیره..

برای چی مردم رو سرگردون میکنی؟؟؟طرف زمین خودشه با مجوز ساخته شکایت چی بکنن؟؟؟؟

کسی از شما نظر خواست. می پری وسط. زمین خودش هر غلطی میتونه بکنه؟ اینا با شهرداری  دست به یکی میشن هر کار غلطی میکنن. پرونده میره دادگاه کارشناس  می آد اونوقت معلوم میشه. من هرسال هزارتا از این پرونده ها دارم و رویه رو میدونم. تو تو چیزی که تخصصت نیست سکوت کن وارد نشو. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا