2777
2789

خونه مادر بزرگم بودم بعد مهمون از شهر دیگه داشتن تازه رسیده بودن

ی پیر مرد و پیر زن بامزه بودن🥲😂

خونه مادر بزرگم  آب داغ رو ک باز میکنی از شدت داغ بودن غبار ازش بلند میشه باید خیلی مراقب باشی

خلاصه ک پیر مرده رفت دستشویی برگشت آروم ی گوشه نشست ما هم اصلا فکرنمیکردیم سوخته باشه🥲😂

چند دقیقه ای گذشت خانمش بلند شد بره دستشویی شوهره داااد زد مهری نررو مهررری آب داغه میسوزی🥲 و داشت بهش یاد میداد آب یخ کدومه😂

اونجا بود ک فهمیدیم پبرمرره خودشو بدجور سوزونده🤭

من اومدم داخل اتاق خندمو نبینن 

یکی دوساعت بعد دستمو با همین آب داغ بدجور سوزوندم

کارما😂💔#  

به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                  غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                          دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤‍🩹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣🤣😐آخی بنده خدا

من یک زن قدرتمند هستم😉😎‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌فمینیست هستم؟نمیدونم😐 ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ کاش در روز بیشتر از 6 تاپیک میتونستم بزنم سوالات زیادی ذهنمو درگیر کرده 😐کاربری سال 98 داشتم به صورت ناعادلانه ای در جبهه ی دعوا حق علیه باطل ترکید😒😒

خوب دمای اب گرم کنشون رو پایین بیارن

اره باید همینکار کنن ولی نمیکنن

من هرسال این فصل خونشون میسوزم🤦🏻‍♀️

به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                  غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                          دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤‍🩹
واااای طفلک الان دم ودستگاه داغون شده

😂😂😂

پیرمده همینجوری پلاسیده بود 

دیگه الان ذوب شده😂😂

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                                                                                                          ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

باز خوبه گفت به زنش😂

قیافش خیلی بانمک شده بود😂😂

از شدت درد ی گوشه نشسته بود چیزی نمیگفت😂🤦🏻‍♀️

وای اینو گفتی یاد خودم افتادم منتهی اونی ک سوخت خودم بودم و جیغ فرابنفشی زدم ک همه فمیدن.خیلی داغ بو ...

برا خودمم پیش اومده😂😂💔

پیرمده همینجوری پلاسیده بود دیگه الان ذوب شده😂😂

عمو ،عمه شد😂💔