2777
2789

الان پنج هفتمه کیا بلدند بگن

مامان پسر اینده 😍😍😍 خدایا من حاجتمو از تو میخوام .لطفا هرکی امضامو دید دعاکنه پسر باردارشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

علائمت چیه ؟ من تازه فهمیدم نی نیم پسره 😍😍

هنوز هیچ علائمی ندارم عزیزم خوشبحالت لطفا وایه منم دعا کن 

شما علائمت چیه کدوم طرفته سردته یا گرم چی دوست داری

مامان پسر اینده 😍😍😍 خدایا من حاجتمو از تو میخوام .لطفا هرکی امضامو دید دعاکنه پسر باردارشم

هنوز هیچ علائمی ندارم عزیزم خوشبحالت لطفا وایه منم دعا کن شما علائمت چیه کدوم طرفته سردته یا گرم چی ...

سنت و اخرین اقدام بارداریتو اگر بلدی بگو بگمت

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
سنت و اخرین اقدام بارداریتو اگر بلدی بگو بگمت

79/1/31

آبان بوده دقیق نمیدونم

هنوز هیچ علائمی ندارم عزیزم خوشبحالت لطفا وایه منم دعا کن شما علائمت چیه کدوم طرفته سردته یا گرم چی ...

از گوشت و پیاز متنفر شدم الآنم بدم میاد اکثرا شبا بالا میاوردم الان دیگه خوب شدم .. اوایل دلم شوری ترشی میکشید الآنم خیلی دوست دارم گاهی اوقات شیرینی هم هوس میکنم ..شکمم زود مشخص شد حرکتشو زود متوجه شدم اوایل سمت چپ الان دیگه اومده وسط شکمم..کمر درد گاهی اوقات دارم همراه سردرد..

12 هفته رفتم nt احتمال پسر داد .. دوهفته بعد رفتم جای مطمئن تر قطعی گفت که پسره ..

( nt رو برو جای خیلی خوب و دکتر ماهر )

از گوشت و پیاز متنفر شدم الآنم بدم میاد اکثرا شبا بالا میاوردم الان دیگه خوب شدم .. اوایل دلم شوری ت ...

خیلی ممنونم عزیزم که جواب دادی انشالله به سلامتی فارغ شیی

من هنوز هیچ علائمی ندارم فقط شکم درد و کمر درد دارم

ممنون عزیزم ، اگه دردت زیاده برو دکتر بهت شیاف بده

یه دفعه ول میکنه بازم میگیره