2777
2789
عنوان

قضیه این ماکارونی چیه دیگه کشته نداده همون سه نفربوده

| مشاهده متن کامل بحث + 25 بازدید | 52 پست
اون سه نفری که مسموم شدن خودشون بچه بودن

😔😔😔😔بچه ها گناه دارن😭😭😭

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.            ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره درست میگی به نظرم فعلا یخ هفته نخورید تا خبرش بیاد بیرون

❤️❤️❤️

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.            ❤️کار بر no aks هستم❤️   

مگه شایعسیه سرچ تو گوگل کناگه یه درصدم راست باشه باید اطلاع رسانی سه خب

مرگ اون دو بچه ثابت نشده ک برای مامارونی یا برند خاصیه فقط گفته شده مسمومیت پس هی ماکارونی ماکارونی نکنید مردمو بترسونید

انرژی منفیت رو برام ریپلای نکن لطفاااا،مرسی😘              👧 عاشق کتاب خوندن📖،موسیقی گوش کردن🎧و عکاسیم📸///💖🌱خدایا بخاطر همه چی شکرت

اکثرا گفته بودن بعد حال بد بچه شون رفتن دکترسرم زدن بعد سرم بهتر نشده هیچ بدترشده

خدا بهمون رحم کنه فقط

آدرس بده میام..دوس ندارماا ولی چون تووو دعوت کردی حتمااا میام😔😂😂

خودم با آرد درست میکنم اصلا هر پاستایی که خواستی بیا بگو برات درست کنم ، بیا خوش اومدی😎🌹

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

من چهارشنبه خوردیم بچه ام مریض شد خودم وشوهرم دیروز اسهال واستفراق شدیم اومدم سایت دیدم همه در مورد ماکارونی گفتن ایقد ترسیدم دوباره بچه ام بردم دکتر گفت بابا ویروس گرفتین کاری به ماکارونی بدبخت نداره    

اگه بخاطر یه برند ماکارونی باشه

الان هزاران نفر باید مسموم میشدن

نه فقط سه نفر اونم سه تا بچه

بنظرم دلیل دیگه ای داشته که ربطش دادن به ماکارونی

یا مونده بود و ...

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
شایعات کجا بود واقعا فوت شدن دلیلشم خوردن ماکارونی بوده

دلیلش مسمومیت بوده ن خوردن ماکارونی

اگرم خوردن ماکارونی بوده حتما مقصر خودشون بودن گذاشتن مونده و... وگرن میتونستن از شرکت مورد نظر شکایت کنند

الان ک هیچکاری نکردن پس بهتره نترسونید مردمو

انرژی منفیت رو برام ریپلای نکن لطفاااا،مرسی😘              👧 عاشق کتاب خوندن📖،موسیقی گوش کردن🎧و عکاسیم📸///💖🌱خدایا بخاطر همه چی شکرت

مرگ اون دو بچه ثابت نشده ک برای مامارونی یا برند خاصیه فقط گفته شده مسمومیت پس هی ماکارونی ماکارونی ...

عزیزم من قصدم ترساندن نیست. مردم اگربرای هم دلسوزی نکنن که میشه جنگله مولا

که شده