2777
2789

من الان سی سالمه. زمان لیسانسم تو دانشگاه که ، ۲۳ ۲۲ سالم بود ، همکلاسیا همه اکیپی با پسرا بودن یا مخشونو میزدن خلاصه هر کی برا خودش یه رل همونجا جور کرد به هر طریقی، بعضیاشونم الان ازدواج کردن باهمون رلشون. ولی من هیچوقت تو باغ نبودم بااینکه چند تا پسر عاشقم بودن تو کلاس، من همش فاصله میگرفتم و خودمو دور میکردم، اون دخترا همه اینده نگر بودن، من کلا تو هپروت

بعد از اونم رفتم ارشد خوندم که توی کرونا بود و کلاسا مجازی بود باز هیچ پسری ندیدتم، تا الانم تو خونه نشستم هیچ پسری نیس

و اینگونه تا ابد تنهام، نه عشق نه ازدواجی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان منم این تفکرو داشتم میخوام ازدواج کنم سگ پر نمیزنه اطرافم

سایتی کانالی همسریابی برو یکی پیدا کن خب

وقتی که خداوند در دلهای شکسته جای دارد چرا به دستان کسی که بارها دلم را 💔 بوسه نزنم... ♥ ❌آقایون محترم درخواست دوستی ندهید❌ سعی کنید تــکــپــر باشید مِثِ من🌹 

منم همین بودم تنها موندم. اشتباهه این رفتارا. آدم باید به فکر همه جوانب زندگیش باشه نه فقط درس. متاسفانه جامعه و فرهنگ 💩💩💩 به ما یاد داد که اگه شور و شوق و تمایلات کاملا طبیعیمون تو اوج جوونی رو سرکوب و خفه کنیم هنر کردیم 😑 بعدم که یال قوز و تنها موندیم هیچکس گردن نمیگیره مارو هی هم تیکه بندازن چرا ازدواج نمیکنی🤬🤬🤬🤬🤬🤬

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
فک کنم تو آینده منیمنم دقیقا بر عکس دوستام همیشه نسبت به پسرا خیلی دوری میکنم و فکر می‌کنم اینطوری پ ...

اشتباه میکنی. ولی ساده و احساساتی هم نباش خودتم دور نکن. متعادل باش

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون