2777
2789
عنوان

حس کردم دیروز شوهرم با یه زن دیگه بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 75 پست
نه بیرون نمیرفت مشکوک باشم ولی میفهمیدم با فیلم تو دستشویی خودشو گاهی تخلیه میکنه

ای بابا چ بد 

بگو دردت جیه

من زن اماده محیا دم دستت 

جرا بری تودسشدیی اخه

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا چ بد بگو دردت جیهمن زن اماده محیا دم دستت جرا بری تودسشدیی اخه

اصلا نمیدونم چشه مثل ادم نمیتونه زندگی کنه قبلا اینجور ادم نبود همه سرش قسم میخوردن اهل نمازو قران بود الان یه رکعت نمیخونه

چجوری

قهر کن بگو فقط طلاق یا حداقل مهریه بذار اجرا یا برو دادخواست طلاق بده یکم بکشش اینور و اونور ک بترسه بدونه ک باید بچسبه به زندگیش 

اینو ک میگم چون یکی از نزدیکام همین کارو کرد و پسره یکم نشست سرجاش 

اسی ی فامیل داشتیم شوهرش رابطه نمیگرفت زنه میگفت هر دوروز سه روز ی بار خودم میرم روش.....میگفت اینقد ...

من میرم سمتشا تا حد رابطه ولی انجام نمیده نمیزاره 

شرایطشو ندارم پدرو مادر پیرو ضعیف دارم، خیلی دوست دارم طلاق بگیرم راحت بشم

یه مدت برو جای پدرمادرت.بعد برو سرکار..پس اندازکن 

اگه بتونی مدرک ازخیانتاش داشته باشی مهرتو بزاراجرا ..همه چیزوبگیر وجداشو....بهترازاونه که هرروز بایکی عشق وحالشوکنه توهم غصه بخوری..بزارفردایه بچه بیاد اونوقت زندگیت سخترازالانت میشه...بازهم فکراتوبکن انشالله هرچی به خیروصلاحته برات اتفاق بیفته

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
قهر کن بگو فقط طلاق یا حداقل مهریه بذار اجرا یا برو دادخواست طلاق بده یکم بکشش اینور و اونور ک بترسه ...

اگ بخوام تا این حد پیش برمو همه بفهمن راست راستی طلاق میگیرم راحت شم نه که فقط بترسونمش

همینا ک میگی ابروریزی میشه تو فامیل

با فامیل رفت و آمد نکن چی بهتر از اینکه زندگیت خوب بشه 

حرف بقیه برات مهم نباشه مگ‌ فامیل خودشون مشگل ندارن شما فهمیدی اصلا نمیذارن ک بفهمی شماهم همین طور نذار کسی بفهمه 

فقط میگم تا دیرتر نشده دست به کارشو نشین یه جا ماتم بگیر دو سال دیگ یه آدم افسرده و مریض میشی ک دیگ فایده نداره 

گوشی خودم رمز نداره .

گوشی نامزدم هم رمزش می‌دونم ولی تاحالا نشده برم دورش یادمه ی روز داد بهم گفت بیا چکش کن گفتم‌ ولم کن حوصله ندارم هزار تا رمز گذاشتی 🤣

خودشم نمیره ولی کاهن می‌ره توی گالریم 😌

سلام کاربر خاموش از سال ۱۳۹۷ ✌️ی بار عضو شدم الان بار دوومه😌🫰

اگ بخوام تا این حد پیش برمو همه بفهمن راست راستی طلاق میگیرم راحت شم نه که فقط بترسونمش

فقط به فکر خودت باش اگ‌ میتونی ک‌ جداشو اگ نه ک بساز زندگی تو 

خدا اون روز نیاره ولی همین کارا کم‌کم میشه زن صیغه آیی معتاد شدن قمار باز شدن دیدم ک میگم وضعیت جوری میشه ک میگی کاش همون سال های اول طلاق میگرفتم 

با فامیل رفت و آمد نکن چی بهتر از اینکه زندگیت خوب بشه حرف بقیه برات مهم نباشه مگ‌ فامیل خودشون مشگل ...

مگ میشه نفهمن من چحوری ثابت کنم خیانت میکنه؟ خیلی مراحل دادگاهیش سخته