2777
2789
عنوان

حس کردم دیروز شوهرم با یه زن دیگه بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 75 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میدونم شرایط سختی داری ولی میگی شرایط جدا شدن نداری بخاطر این اینو میگم ک

اگه فک میکنی شوهرت درست بشو هست ک برو مشاور راه حل بده 

اگه نه ک سعی کن تو کاراش اینقد دقیق نشی وقتی پیگیرش نباشی کمتر متوجه قضایا میشی و راحت تر زندگی میکنی

چطود با خیانت کنار میاین؟؟؟؟وقتی بچه نداری ازش خبانتم‌میبینی چرا موندی باهاش؟؟؟پس ارزش خودت چی؟؟؟؟نم ...

چهار ماه یکبار باهام رابطه نداره نمیدونم چرا 

چطود با خیانت کنار میاین؟؟؟؟وقتی بچه نداری ازش خبانتم‌میبینی چرا موندی باهاش؟؟؟پس ارزش خودت چی؟؟؟؟نم ...

وقتی جای کسی نیستی قضاوت نکن بخدا خیلی سخته این درد 

هیچکی و‌هیچ‌چیزی نمیتونه ارومت کنه وقتی هیچی راهی جز موندن نداری 

قضاوت نکن کی دوست داره خیانت ببینه و دم نزنه؟؟؟ خودت هم باشی طلاق میگیری؟ 

اره من واقعا برام خیانت غیرقابل قبولللله . قضاوتت نکردم میگم به خودت ارزش بده ‌.

خخخ برا منم غیر قابل بود و کسی جلوم میگفت شوهرم خیانت کرده میگفتم طلاق بگیر یه لحظه هم نمون نخیر نیستی جای من تا با کفشای کسی راه نرفتی قضاوت نکن