2777
2789

دیروز رفتیم مهمونی خیلی عجله ای منو برد گفت میخوام برم پیش دوستم مریضه، یکساعت نشد رفت ساعت ۱رفت هشت شب اومد از ساعت چهار تا شیشو نیم هر چی رنگ زدم جواب نداد بعد شیسو نیم خودش زنگ زد گفت بعد اینک از پیش دوستم رفتم خونه خوابیدم تا الان شب ک اومدیم خونه دیدم اصلا خونه نیومده بخوابه و دروغ گفته الان ازش بدم اومده بار اولش نیست😔

قبلا هم چیزی ازش دیدی؟

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                                                                                                          ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

زندگیتو با حدس وگمان خراب نکن خودت ک بهترمیشناسیش

متاهل هستم.... باهمسرم شکرخدا زندگی شیرین وعاشقانه ای داریم🧿همدیگه روخیلی دوست داریم🧿😍 .....باهمدیگه شکرخدا خیلی خوشبختیم .....🧿🤲تو قشنگترین قسمت سرنوشتمی عشقم😘🧿🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشیشو چک کن

حس ی زن دروغ نمیگه

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
اره تا دلت بخواد

هیچی دیگه

بیا بغلم که بدجوری درکت میکنم🥺🫂

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                                                                                                          ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️