2777
2789

ما 5 تا بچه ایم3 تا برادر دو تا خواهر بابام دو تا مغازه داره چند ساله یکیش ک مال خودش بوده همون موقع ها با تموم وسایلا داده ب یکی از داداشام چون وضعش خوب نبوده  بدون اجازه و هیچی الان چند ساله میگذره از همین مغازه وعضش  توپ شده  ما تا الان هیچ اعتراضی نداشتیم ولی بشدت  هممون دنبال مغازه ایم  یه بار داداشم خواست اون یکی مغازشو بابام داده ی بار خواهر خواست نداد حتی ب منم نداد گفت خودم میخوام ی کاری کنم چون همتون میخواین نمیدم ک ناراحتی پیش نیاد ولی الان به روی پدر و مادرم نمیارم ولی زورم میاد من باید اینقد برم اجاره بدم تازه دخترم هستم کلی سختمه اونوقت داداشم مفت مفت نشسته جالبم اینه میریم چیزی بخریم از مغازه توقع داره پول بدیم  ی بار پول ندادیم کلی شاکی شذع بود نظرتون چیکار کنم خیلی ت فکرم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب پدرتون باید کرایه بگیره ازش

شایدم بهش بخشیده 

بهرحال باید تکلیف رو روشن کنه

فردا همین داداش از باقی ارث هم سهم میخاد 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

اولا که چیزی میخرید باید پولشو بدید حساب حساب کاکا برادر.دوم خب مال باباته خودش تصمیم میگیره به کی بده.سوم از حرفام ناراحت نشی گلم

نظر من  پیشنهادمن حرف من فقط با اسی هست شما خون خودتو کثیف نکن