هر راهی برای رفع عفونت زنان و عفونت ادراری میشناسید بگید توروخدا با دارو خلاص نمیشم لامصب هی برمیگرده
و یه سوال دیگه
زخم دهانه رحم خوب میشه به مرور زمان؟
فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم🥺طفلی هم تنهاست هم سردشه🥶🥲🫠هروقت خیلی غصه داشتی با خودت این جمله رو تکرار کن "این نیز بگذرد"🍀🌻تو یه الماسِ💎 نابی پُرِ نورِ دلت🩵
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم🥺طفلی هم تنهاست هم سردشه🥶🥲🫠هروقت خیلی غصه داشتی با خودت این جمله رو تکرار کن "این نیز بگذرد"🍀🌻تو یه الماسِ💎 نابی پُرِ نورِ دلت🩵
آره پاپ اسمیر و hpv باهم گرفت جفتش اوکی بود و مشکلی نداشت
ولی عفونت ادراری داشتم تو چکاپهام و عفونت زنانه
ما اصلا برا عفونت ب دکتر مراجعه نمیکنیمهیچ کدوممونسالی دو سه بار از شیاف لیابل استفاده میکنیماز باسل ...
من ب شیافای دارویی بزور اعتماد میکنم حالا بیام دست ساز استفاده کنم... وای ابدا😵💫
نگفت دقیقا🫤 ولی کرم واژینالی ک تجویز کرد کلیندامازول بود که هم برای قارچی خوبه هم باکتری