درآرزویمرگfather مدیر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 3933 عنوان ن حوصله خوردن نوشیدن دارم ت تفریح ن خرید ن مهمونی | مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 21 پست فقط دلم میخواد بخوابممن افسرده ام؟ کاربری دست دو نفر مهلا و دوستش امروز | 14:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کرایون عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 4002 مث من😔من باردارم شوهرم سر کاره شب میادحال ندارم غذا بپزم همش خوابم دیگه دلم برا بچه ام میسوزهیکی بگه من چمه؟؟؟ اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
آپانتروپی عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 58 تاپیک نداری که پاک شده مرسی🙂♥ آپانتروپی - apanthropy- میل به دور شدن از جامعه و تنها بودن🧘🏻♀️🩶. ﺗﻭ ﻗَﺷﻧﮓ ﺗﺭﻳن اﻧﺗﺧاب ﻗَﻟﺑﻣﯽ🥹♥️࣫ ֪֢ ׁ𓏺 ๋࣭𓍲𓍱️
درآرزویمرگfather مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 3933 مث من😔من باردارم شوهرم سر کاره شب میادحال ندارم غذا بپزم همش خوابم دیگه دلم برا بچه ام میسوزهیکی بگ ... اره خیلی سختهمن خستم اعصابم مریص باید الان ناهار بدم بب پدرم چایی دم کنم میوه بزارم آب میده بدم بعد برع بیرون بگه بهم خوراک نمیدناین منو آزار میدع کاربری دست دو نفر مهلا و دوستش
saba_fg عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 4223 حتی حال ندارم پاشم برم ی سر دکتر اگر همون کاری رو بکنی که همیشه میکنی همون نتیجهای رو میگیری که همیشه میگرفتی اگر میخوای این کسلی ادامه داشته باشه کسی نمیتونه بهت اصرار کنه بری چکاپ
درآرزویمرگfather مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 3933 اگر همون کاری رو بکنی که همیشه میکنی همون نتیجهای رو میگیری که همیشه میگرفتی اگر میخوای این کسلی ... بیشتر ا وجود بابام ناراحتم هز چند آینده ام خرابهولی حرفای بابای منو میشکنه هی میخوام پیشمون نباشه کاربری دست دو نفر مهلا و دوستش
پارميدااا عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 2633 من الان ۹ ۸ سال اووووه خيلى وقته كه . حتما برو پيش روانشناس
saba_fg عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 4223 بیشتر ا وجود بابام ناراحتم هز چند آینده ام خرابهولی حرفای بابای منو میشکنه هی میخوام پیشمون نباشه ببین من که پیش تو نیستم و نمیدونم بین تو و بابات چی میگذره میتونی به یه روانشناس مراجعه کنی حتی میتونی توی اسنپ یا اپلیکیشن های دیگه با یه روانشناس صحبت کنی اصلا توی چت درست هم نیست