2777
2789
اون که معلومه چشم قوی ربطی نداره الانما داریم در مورد چیزی که دسترسه حرف میزنیمتو الان میتونی چیزی ک ...

فک کنم یه راه داره روح بشیم بریم جلد یکی دیگ بعد خودمون و ببینیم😐😂

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من داخل سلفی یجورم دوربین پشت یجور بدجور😂 اینه هم یجور دیگه 

بعضیا میگن قشنگی ولی من خودم خودمو نمیپسندم ودی بعضیا روزا عاشق چهرمم 🤣کلا زیبایی روز به روز داره ادم یه روز قشنگه یه روز زشت

من تو دوربین پشت خیلی کجم ناموسا

🤣🤣🤣🤣اره کلا نامتقارن نشون میده

و در اصل هم اجزایی صورت انسان نامتقارن هست و هیچکسی نیست که همه اجزایی صورتش متقارن باشه

اگه این کلیپ هایی که چهره بازیگرا رو متقارن میکنه نشون میده و اصلشو دیده باشی میفهمی چی میگم

متقارن میکنه اصلا خیلی بد میشن

من زیاد تو آیینه رو ببینم خندم میگیره😐😂

دقیقا 😂🤝🏻😝

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

اصن خیلی داغون و له

به نظر واقعیت اونچیزی که بقیه میبینن قشنگتره چون عکس ثابته ولی خودمون ثابت نیستیم و متحرکیم و کسی به کجی و اینا دقت نمیکنه ولی داخل عکس چون ثابته کجی و اینا به چشم میاد

🤣🤣🤣🤣اره کلا نامتقارن نشون میدهو در اصل هم اجزایی صورت انسان نامتقارن هست و هیچکسی نیست که همه اج ...

اقا پ. چرا بقیه کج نیستن میدونم متقارن نیستن ولی کجم نیستن من تو دوربین پشت کج میفتم

لایک نکنننننننن ستونممم نکن

خیلی دوس دارم بدونم ادمی ک رو بروی ماست قیافه ی مارو چجوری میبینه شبیه عکسمون هستیم یا ایینه؟

اونی که روبروی ماست ک خودمونیم البته شایدم نباشیم نمیدونم واقعا مغزم اتصالی کرد...

واقعا آدما اون چیزی که توی آینه میبینن با اون عکسی ک میگیرن فرق دارن شایدم برمیگرده به نوع وسیله که این تفاوت وجود داره و ما توی اینه که شفاف هست واضح تر خودمون رو می‌بینیم تا اونی که لا گوشی گرفته میشه

من همیشه دوست داشتم بدونم آدما قیافه و چهره منو چطور میبینن آیا همون چیزی ک خودم میبینم يا چیزی دیگه

و آدمــی بر خلاف آنچه تصور می کند دوام مـی آورد...🦋🌿#در سوالات روانشناسی و مسائل این چنینی میتونید منو تگ کنید.
اقا پ. چرا بقیه کج نیستن میدونم متقارن نیستن ولی کجم نیستن من تو دوربین پشت کج میفتم

چون به دقتی که عکس خودت رو میبینی اونارو نمیبنی

زوم شو رو صورت یک نفر هزار تا کج بودن پیدا میکنی 

من هم دقیقا همین فکرو میکردم تا یک نفر از فامیلمون که خیلی خوشگله قشنگ زوم شدم رو صورتی و هزار تا ایراد پیدا کردم ایراد که نمیشه اسمشو گذاشت

در کل ما جزئیات رو نمیبینیم در مورد دیگران خب یه کل در نظرمون هست همیشه