2777
2789
عنوان

بعد از طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 68 بازدید | 66 پست
شاغلین که ماهی ۶ اجازه میدادین

بله مدیر بازرگانی یه شرکت بازرگانی بودم بعد به خاطر بچه ها مجبور شدم محل کارم عوض کنم ماهی ۱۲ حقوقم شد ،البته پدرشون هم نفقه و مهریه منو میداد و هنوز مهریه مو داره میده

نمیدونم واقعا تازه وسیله ام ندارم هرچی‌داشتم فروختم چون مادرم گفت یه پوش هم نمیزارم بیاری اینجا بفرو ...

حالا خودت بهتر میدونی 

خب زیاد خونه نمون شغلت چیه نمیشه دو شیفت بری که کمتر بیایی خونه 

به امید روزی که بیام بگم اخیش غصه منم تموم شده الان دیگه هرروز گریه نمیکنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه که انقد زود ازدواج کردین و مورد مناسب پیدا شده

خودم دوست نداشتم پسر عموم بود ۲۲ سالم بوداون موقع

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

شرط طلاقتون ندیدن بچه هاتون بود؟؟؟؟!!!

بله عزیزم من حامله بودم پدرشون فوت شد به اجبار با برادرش ازدواج کردم و نتونستم دوام بیارم درخواست طلاق دادم اونم چون راضی به طلاق نشد شرط گذاشت اگه جدا بشم حق ندارم هیچ وقت سراغ بچه هارو بگیرم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

منم به یکی اشنا شدم ۳۷سالشه مجرده دلم میخواد صبغه کنیم خونه بگیره برم ولی همه میگن صیغه اشتباهه نکن ...

بستگی به طرفت داره،به نظر من صیغه اشتباه نیست چون اینجوری  اسمی که تو شناسنامه ت نیامده،ضمنا راحت تر طرفت میشناسی البته ما تو اون ۶ ماه تو یه خونه بودیم یعنی همه جور رفتارهم رو دیدیم هم بد اخلاقیا هم خوش اخلاقیا هم حساسیت های همو

خدا لعنتش کنه چرا تو همون شهر خونه نگرفتی؟

بعد طلاق خانوادم اجازه ندادن۲۱ سالم بود اونموقع مثل العان نبود خانما تنها زندگی کنن پول و....هیچی نداشتم دستم خالی بود 

خونه رو‌اون‌گرفته بود؟ اونم جدا شده بود؟

نه دوتایی با هم گرفتیم هم پول پیش هم لوازمامون رو هم گذاشتیم یه جا گرفتیم قراردادمون با صاحبخونه هم مشترکه،بله اون ۷ سال جدا شده بود اون زمانی هم که بچه ها پیشم بودن بهم پیشنهاد داد ولی قبول نکردم به خاطر بچه ها بعد که شنید بچه ها رو پدرشون ازم گرفته کلی ناراحت شد تماس گرفت و حرف زدیم