2777
2789
عنوان

بعد از طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 66 پست
خیلی سخته خیلی

خوبه بچه نداری من دوقلوی دو ساله داشتم یه تیکه از قلبم پیش اونا بود شب و روز گریه و....هیییی

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کجا زندگی میکنین که با صد میلیون خونه مناسب بهتون دادن؟

پایین شهر البته دو سال پیش یه خونه ۶۰ متری با ماهی ۶ تومن اجاره کرده بودم تا پارسال امسال هم که ازدواج مجدد کردم با همسرم خونه بزرگتر اجاره کردیم

خوبه بچه نداری من دوقلوی دو ساله داشتم یه تیکه از قلبم پیش اونا بود شب و روز گریه و....هیییی

آخ نگو عزیزم منم مثل شما با دوقلو جدا شدم پدرشون تا ۷ سالگی فقط گذاشت پیشم بمونن بعد حضانتشون گرفت تا ۶ ماه نذاشت ببینمشون رفتم دادگاه شکایت کردم حق ملاقات گرفتم

ازدواج‌اولم از دست دعواهای پدر مادرم با چشم بسته و عجله ای رفتماینبار نمیتونم باز به همون دلیل قبلی ...

فعلا ازدواج نکن یکم به خودت فرست بده با آدم درست ازدواج کن شما که میگید شاغلید من باید برم رستورانی جایی کارکنم 

به امید روزی که بیام بگم اخیش غصه منم تموم شده الان دیگه هرروز گریه نمیکنم 
آخ نگو عزیزم منم مثل شما با دوقلو جدا شدم پدرشون تا ۷ سالگی فقط گذاشت پیشم بمونن بعد حضانتشون گرفت ت ...

خب من چون شرط طلاقم بود حضانتو گرفت و اجازه نداد ببینمشون العان ۱۷ ساله ندیدمشون کاش لااقل شهر خودم زندگی میکردن یواشکی میرفتم میدیدم

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

اولش دوست شدیم بعد ۶ ماه صیغه کردیم تو یه خونه زندگی کردیم دیدیم خیلی تفاهم داریم و همو دوست داریم ا ...

منم به یکی اشنا شدم ۳۷سالشه مجرده 

دلم میخواد صبغه کنیم خونه بگیره برم ولی همه میگن صیغه اشتباهه نکن ارزشت کم‌میشه