2777
2789
عنوان

بعد از طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 66 پست

خیلی سخته خدا ان شالله ی پولی بهتون بده خونه بخرین.. ولی اگه خدای نکرده من طلاق بگیرم مامان و بابام اصلا نمیذارن برم خونه اجاره کنم.. ینی تو شهر ما همچین چیزی نیس. دختر خاله م طلاق گرفته خونه خاله م زندگی میکنه باهاشون.. یکی دیگه م هس اونم مامان باباش زندگی میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد طلاق خانوادم اجازه ندادن۲۱ سالم بود اونموقع مثل العان نبود خانما تنها زندگی کنن پول و....هیچی ند ...

میفهممت عزیزم خدا صبرت بده،میدونم چه دردیه منم ۶ ماه مردم و زنده شدم چند بار تا مرز سکته ی قلبی رفتم و برگشتم،شوک عصبی و تپش قلب همیشه باهام بود دکتر میگفت نباید تو خونه تنها باشم برای همین دیگه ازدواج کردم بعد با راهنمایی همسرم رفتم حق ملاقات بچه ها رو گرفتم

ازدواج کردین عروسی‌گرفتین ؟ چجوری به خانوادتون گفتین؟

نه عروسی نگرفتیم ،کلا روال عادی زندگی پیش گرفتیم،هیچی به مادرم گفتم دارم ازدواج میکنم همسرمم بهش نشون دادم یه روز دعوت کرد دوتایی رفتیم خونه گفتیم خندیدیم و تمام ،البته اوضاع کار همسرم خیلی خوب نبود برای مراسم و مهمونی عقد گرفتن حالا یه کوچولو بهتر شده میگه میخوام مهمونی بگیرم

ینی خانوادتون نگفتن باید بیاد خواستگاری. ؟ سرخود شدی و‌فلان بهمان

نه اول اینکه من ۳۹ سالم بود که ازدواج مجدد میکردم دوم اینکه از وقتی جدا شده بودم یک ریال هم از خانواده م پول نگرفتم و همه ی مخارج زندگی و مسئولیت هاش و بچه هام با خودم بوده تازه وقت طلاقمم از هیچ کدوم نخواستم بیان دادگاه یا کلانتری خودم مستقل بودم همیشه یکبار برام تصمیم گرفتن و گند زدن به آینده ی من و دوتا بچه دیگه بهشون اعتماد ندارم

نه اول اینکه من ۳۹ سالم بود که ازدواج مجدد میکردم دوم اینکه از وقتی جدا شده بودم یک ریال هم از خانوا ...

منم برای طلاقم تنها همه کارامو کردم حتب روز‌محضر شاهد نداشتیم و نگهبان ساختمون اونجا اومد شاهد شد

ولی همین مورد شده سرکوفت توی زندگی الانم که مادرم میگه سرخود شدی طلاق گرفتی بدون اینه ما بفهمیم همه کاراتو کردی ما رو ادم حساب نکردی و ... مثل بی خانواده ها رفتار کردی

میفهممت عزیزم خدا صبرت بده،میدونم چه دردیه منم ۶ ماه مردم و زنده شدم چند بار تا مرز سکته ی قلبی رفتم ...

عزیزم من تو راه طلاقم مهرو نفق خودم و بچه هام اجرا گزاشتم شوهرم خیانت میکرد و معتاده حالا میگه بیا توافقی جدا شیم میام امضا میکنم ماهیانه خرجیتون میدم با وسایلاو بچه ها بهت میدم زودتر جدا شیم 

میگم اگر خرجی نده میتونم شکایت کنم یا نه؟

کدوم راه بهتره

منم برای طلاقم تنها همه کارامو کردم حتب روز‌محضر شاهد نداشتیم و نگهبان ساختمون اونجا اومد شاهد شدولی ...

نه من خانواده م از شکایت و پزشکی قانونی تا روال دادگاه و حضانت بچه ها و مشاوره ها درجریان بودن ولی حتی برای شاهد طلاق بودن هم نگفتم بیان منم شاهد تو محضر پول دادم اومد،کلا چون ازدواج اولم سنتی و با نظر اونا بود و چند بار هم همسرم دست روم بلند کرده بود و بهشون گفتم توجهی نکردن دیگه گفتم زندگیم به هیچ کس مربوط نیست خودم برای خودم همه ی تصمیماتم میگیرم

من دیگه ترسیدم انقد مرد بد دیدم یعنی مرد خوبم هست

هست،منتها باید صبور باشی تو فاصله ی طلاق و ازدواج مجددم که دوسال زمان برد پیشنهاد ازدواج زیاد داشتم دو مورد خوب برام اومد یکیشون دیدم خانواده ش براش تصمیم میگیرن حتی گفت جلوشون وامیسته گفتم من سختمه حس و حال جنگ با خانواده ی شوهر ندارم کلا دنبالش نیستم و مورد دیگه این همسرم مثل خودمه اجازه نمیده کسی تو زندگیمون دخالت کنه حالمون خیلی با هم خوبه فقط شرایط مالی اوکی نیست خیلی اونم داریم دوتایی تلاش میکنیم روبراه شه انشاءالله