2777
2789
عنوان

کسایی که دیسک کمر دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 33 بازدید | 22 پست
نه اصلا عمل نکن چون بعد عمل من از خیلیا شنیدم که بدترم شدن و فقط چند ماه خوب بودن

پس چی کار کنیم فک کنم برا من خیلی شدیده شما فیزیوتراپی رفتید؟خم و راست میتونید بشید؟

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
من نمیگن عمل کن یا نکن ولی عمه ام عمل کرد سنشم بالاس اصلااا بدتر نشد اتفاقا خیلی بهترم شد باز جای دی ...

منم شنیدم خیلیا بهتر شدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دو تا مهره هام بیرون زدگی دیسک دارم میزنه به لگن و سمت چپ دکتر گفت فعلا عمل نکن نباید زیاد بشینی نشستنی هم باید روی صندلی باشه و خیلی مراعات دیگه من تنگی کانال و سیاتیک هم دارم  فعلاً چاره ای جز تحمل ندارم 

توی دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر فرشته کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞
منم شنیدم خیلیا بهتر شدن

اره ما همسایمونم عمل کرد خوب شده 

ولی هم این خانومه هم عمه ام بعدش تا یمدت رعایت کردن بعد جراحی خیلی بهشون رسیدگی شد عزیزکردن🤣 فک کنم همین استراحت بعدشم خیلی مهمه و تاثیر داره

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
اره ما همسایمونم عمل کرد خوب شده ولی هم این خانومه هم عمه ام بعدش تا یمدت رعایت کردن بعد جراحی خیلی ...

آره باید حسابی رعایت بشه بعد از عمل