من اولین باره پیلاتس ثبت نام کردم خیلی وقته باشگاه نرفتم اضافه وزن ندارم بیشتر برا روحیه و سلامت و بعد فرم دهی مخصوصا تو ناحیه شکم و پهلو و عضلات خیلی ضعیف شده میخواستم برم بدنسازی گفتم قبلش یه چندماه برم پیلاتس که عضلاتم آمادگی پیدا کنه. فیبروم و کیست هم دارم و تنبلی تخمدان. الان خوندم برا افراد مسن هست یه جوری شدم من هنوز 30 سالم هم نشده چکار کنم یعنی برم خوبه یانه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
پیلاتس باشگاه ما اکثرا افراد بالای ۵۰ هستن البته جوونم چندتایی هست بینشون بیشتر برای کمر درد و پادر داین چیزا اومده بودن جواب بود چند نفرم برای کاهش استرس
ورزش ورزشه ربطی به سن نداره
فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمیخوری!حرف میزنه و عمل میکنه،اصالت داره، خیانت نمیکنه!کنارش پیشرفت میکنی،حرمت بلده و پا پس نمیکشه،زخم نمیزنه، عقده نداره، مرهم میشه، رفیق میشه، یار میشه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چهطوری باهاش رفتار میکنی اهمیت نمیده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشمهایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سالها باهاتون موندگاره؛عاشق چشمهایی بشین که سیره ... تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️