2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمن دوسه روزپیش گوشت گوسفندخریدگف کیلو۶۵۰..باورم نمیشد ..جاریم اینا سالی یه بره کوچیک میخرن راحت همیشه گوشت دارن..بنظرم اینجوری باصرفه تره تا که بری دوسه ک بخری

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

من باشم به جای خرید گوش منجمد و خارجی و... قلوه‌گاه یا دنده گوسفندی باکیفیت ایرانی می‌خرم باهاش آبگوشت درست می‌کنم، از استخوان‌هاش هم عصاره می‌گیرم برای آش و... برای رساندن مواد مغذی که از گوشت قرمز لازممه کفایت می‌کنه؛ قیمتش هم مناسبه.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

خاك تو سرمون كه مونده يه گوشتيم كسي هم اعتراض نميكنه همش مسخره بازي اسم مينويسن از ٤ صبح بعد خود گوشت ساعت ١٠ مياد تازه ساعت ١٢:٣٠ ميدن به مردم و مغازه هم ١:٣٠ ميبنده 

من باشم به جای خرید گوش منجمد و خارجی و... قلوه‌گاه یا دنده گوسفندی باکیفیت ایرانی می‌خرم باهاش آبگو ...

چطوری؟مثلن رفتم قصابی بگم قلوه و دنده خالی بهم بده؟

فک نکنم دنده خالی بهم بده باید باگوشت بخری