2777
2789
عنوان

دستپختم افتضاحه افتضاااااح

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 101 پست
شاهکارم😂

این طفلی اصلا روغن نداره.

دفعه بعد اگه کباب تابه ایت سفت شد ، بزارشون تو یه بشقاب جدا . برو دو سه تا گوجه رنده کن ، با شعله کم سرخ کن ، خیلی کم رب بزن و هم بزن تا بوی رب از بین بره ، ادویه بزن و یکم اب داغ اضافه کن بزار ده دیقه بجوشه ، بعد کبابتو بزار تو مواد و شعله اشو انقد کم کن که انگار برنج گذاشتی ، نیم ساعت چهل دیقه بعدش آبدار میشه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دمی گوجه چه جوری درست کنم ؟ یا خمیر میشه یا خام. نمک و روغن چقدر بزنم برای هر پیمانه برنج؟

ببین دمی گوجه رو برو تو آپارات  بنویس دمی گوجه نواب ابراهیمی. خیلی خوب توضیح میده من ازون یاد گرفتم ..بعدش دمی خب یکم نرم تر از پلو میشه بهرحال. برنج هم نیم دونه یا لاشه نباشه وگرنه خمیر میشه

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  
منم صبورم و دست‌پختم خوبه مامانم بشدت پرخاشگر و عصبی اونم دست‌پختش خوبه😁😅

شاید استثناعه😂ولی اعضای خانواده نمیتونن درمورد دستپخت همدیگه نظر بدن چون عادت کردن به مزه اون غذاها

فیله مرغ چجوری درست کنم خوشمزه بشه و آبدار؟برای من همیشه سفت و خشک میشه

فیله مرغ از نیم ساعت قبل داخل اب نمک بزار اول تابه یکم گرم کن بد فیله هارو بزار داخلش ده دیقه زیرشو کم کن در ماهی تابه رم بزار بد ده دیقه در ماهیتابه رو باز کن زیر گازم بالاببر تا گریل بشه دو طرفش