2777
2789
ریزش مو داری؟ من دارم دکتر برام آمپول بیوتین دکسپانتول نوشته هفته ای یکی میترسم کچل بشم بخاطر تنبلی ...

منم دارم همین امپولارم نوشت اندکی بهتر شد ریزشم

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ریزش مو داری؟ من دارم دکتر برام آمپول بیوتین دکسپانتول نوشته هفته ای یکی میترسم کچل بشم بخاطر تنبلی ...

آره عزیزم ریزش مو دارم شدید

منم آمپول بیوتین میزنم

قرص اسپرینولاکتون تجویز نکرده؟

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
خب خواهر پریود نمیشدم رفتم سونوفت تنبلی داری

اهان

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

من دارم و برا درمانش نرفتم نمیدونم ولی از اونور باز رویش موم بد نیست جبران میشه ولی خب تازگیا جلوی موهام خیلی ریزش داشته فک کنم برااینه که سالها موهام خیلی بلند بود وبا کش میبستمه ،نمیدونم بخدا

..........
تو اینترنت دقیقش هس ولی مهمترینش نامنظم شدن قاعدگی و ریزش مو و رشد موی زائد قسمت چونه و....

اها ممنون

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
من قرص هیر بیوتی هم میخورم بنظرت کچل میشم یانه میترسم بخدا

نه بابا کچل نمیشی نترس 

ایشالا بهتر میشی 

منم موهام خیلی ریزش پیدا کرد بخاطره تنبلی قرص بیوتین فک کنم داده بهم حالا ببینم چی میشه

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)