2777
2789

خودم وقتی دانشجو بودم یه مزاحم داشتم تایم کلاسامو میدونست دیگ ..دقیقا تایمی ک میخاستم برم و بیام میومد سر کوچه ... منم دفعه اخر ترسیده بودم ....تصمیم گرفتم به خاهر بزرگترم بگم ....میترسیدم به مامان بابا یا داداشم بگم..خلاصه خاهرم که رزمی کاره  یبار باهام اومد با حرکات رزمی ک تو باشگاه یاد گرفته بود و روش پیاده کرد کتکش زد حسابی ....یارو رفت و پیداش نشد دیگه😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از پسرای کلاس مون هر چند وقت یه بار رو یکی از دخترا کراش میزنه😂

وقتی کراش میزنه همش دنبال یه موقعیتی هست که خیره خیره نگات کنه😂😂😂

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

تاپیک‌تون من رو یاد داستان دزد خانه‌ی سید مهدی قوام  انداخت...

البته شاید خنده‌دار نباشه اما آموزنده است:

شبی دزدی وارد منزل سید شد. همین که فرشی را جمع کرده و در حال بردن بود، آقا سید بیدار شد و با کمال خونسردی پرسید: می‏خواهی این فرش را چه کنی؟

دزد گفت: می‏خواهم آن را بفروشم.

ــ اگر بفروشی، آن را از تو خوب نمی‌خرند. من آن را به تو مباح کردم، حلالت باشد! برو آخر بازار عباس آباد، بگو: آقا سیدمهدی فرستاده! آن را بفروش و با پولش برو کاسب شو!

بعداً دیدند همان شخص، اهل عبادت و تقوی شده؛ و از همان فرش کاسبی و مغازه راه انداخته است.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

راهنمایی بودم

یه پسره به اسم حامد چشمای سبز از من خوشش میومد

یه روز دنبالم کرده بود فهمیده بود خونمون کجاست

توی خونه نشسته بودیم دیدیم زنگ حیاط رو زدن

بابام رفت دم در

حامد بود به بابام گفته بود میشه به مینیچ بگید بیاد دم در    بابام هاج و واج مونده بود از پرویی این پسره

بعد منو صدا زد اومدم دم در دیدم این پسره س   گفتم بخدا من با این کاری ندارم..بهش گفتم برو ازینجا پسره ی پروعه چش سفید    

فقط بابام که هاج و واج مونده بود از پروئی پسره