2777
2789
عنوان

بچه بیاین از مزاحمت های با مزه ای ک پیش اومده براتون بگید بخندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 45 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وا😂😂خب میخوردی

دیگه نخوردم 🥺

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

یکی بود انقدر سمج بود واسه چند سال پیش من دیگ گفتم گوشی ندارم الکی تا دست از سرم برداره بعد کلاسم ک اومدم رفته بود بیچاره گوشی وسیم‌ کارت خریده بود بهم بده🤣🤣🤣ومن همچنان پسش زدم بعدش امارمو‌گرف اومد خواستگاری قبولش نکردم خب چیکارکنم ازش خوشم نمیاد ..یکی دیگ هم همبن چند وقت پیش قبل بارداریم افتاد دنبالم با سنگ زدم تو شیشه ماشینش اخه حرفا خیلی زشتی میزد😐

وای 😑

یک مردک کچل سن بالا شاید ۴۰ اینا باشه 

همیشه بهم متلک مینداخت به رفیقاش نشونم میداد یبارم با موتور افتاد دنبالم که آدرسمون رو پیدا کنه منم الکی میرفتم کوچه پس کوچه ها آخر سرم باز فهمید کدوم خونمونه😩

فرداش منو با فامیلیم صدا زد که چطورین خوبین🦦😵‍💫

منم میترسیدم سکوت میکردم بعد دیدم نه بابا این خیلی گستاخ تر میشه یک روز چنان توپیدم بهش مرتیکه ی کچل همسن بابامی خجالت بکش دیگه صدام نزن و...با داد ها😂

بعدش راحت شدم از دستش😁

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
آیا دزدی مزاحمت نیست؟!آیا اینکه فردی که مورد سرقت واقع شده؛ به جای حول و هراس با چنین متانت و وارستگ ...

البته هول و هراس.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
ای بابا بدبخت خجالت زده شد🤣🤣🤣

😂😂

حالا هم کلاسیم خبر نداره که یارو قبلاً مزاحم من شده و از پسره خوشش اومده حالا این چند وقته  که دیگه پیداش نیست همکلاسیم میگه چرا دیگه نمیاد ‌‌.... 😐🔪😂

دیگه نمیدونه اگه بیا به فنا می‌ره ..🤦🏻‍♀️😂