2777
2789
عنوان

چرا الان ک من رژیمم باید چهار مدل غذا داخل یخچال باشهههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 74 بازدید | 58 پست
از هرکدوم دوقاشق بخور 😂

نهه😂باید همرووو بخورم ک برای فردا چیزی نمونه 😂🤦🏻‍♀️

به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                  غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                          دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤‍🩹
مگه میشه بت شکم خالی درس خوند؟چیزی یاد نمیگیری که خورش بادمجون بخور

آره من دائم رژیمم🤦🏻‍♀️ فقط روی اعصابم اثر میزاره و ب شدت بداخلاق میشم

به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                  غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                          دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤‍🩹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهترین کار همینهفقط باید همروو بخورم چیزی نمونه ک فردا باز بخوام بخورم😂🤦🏻‍♀️

آره دیگه قشنگ سالاد و لیمو و سبزی و از این قضایا هم بذار 

برو تو کارش 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
آره دیگه قشنگ سالاد و لیمو و سبزی و از این قضایا هم بذار برو تو کارش

😩😩😂👌🏻

😩😩😂👌🏻

😂😍

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اگه دیروز پر خوری نمیکردی میگفتم بخور ولی نه ب وزن ایده الت فک کن ب اینکه میگن واای چقد لاغرشدی خوبی ...

چ انرژی مثبت خوبی بود مررررسی😍😂💖

بخور از فردا فقط یک وعده بخور ۴ کیلورو راحت کم میکنی

انشالله😍

خب خیلی فرصتت کمه بنظر من که نخور

😩👌🏻

اینجوری رژیم نگیر که اذیت بشی روح و روانت بهم بریزه با رژیم آقای عبدیان پیش برو رژیم ذهنی.اینستا پیج ...

فقط همین دوهفته میخوام رژیم سخت بگیرم🥲