2777
2789
عنوان

بی احترام و شکستن شخصیت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 28 بازدید | 36 پست

من میپسندم اینجور روابط بین زن و شوهر رو چون نشون میده با هم اکی هستن و همو خیلی دوست دارن از روابط خشک و جدی و آقا و خانم گفتن بین زن و شوهر اصلا خوشم نمیاد

اینجور زنا مث دوستت مردا بیشتر کنارشون حال میکنن

منم بهم ثابت شوده چنین زندگی هایی دوامش بیشتره یکیش زندگی خواهرم شوهرش جونشو براش میده خیانتی در کار نبوده از عزت و احترام ب خواهرم کم نذاشته حالا ما ک مثل شما رفتار کردیم هیچ محبتی هیچ احترام مثل خواهرم ندیدم ب خودم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من میپسندم اینجور روابط بین زن و شوهر رو چون نشون میده با هم اکی هستن و همو خیلی دوست دارن از روابط ...

بر عکسش هم نشونه صمیمیته ؟؟اینکه مرد همجا برینه به زنش هم نشونه صمیمیته؟؟

بر عکسش هم نشونه صمیمیته ؟؟اینکه مرد همجا برینه به زنش هم نشونه صمیمیته؟؟

چیزایی که من خوندم ریدن نبود 

حالا تو جمع اگه زیادی چیزی بگه نشونه بی شخصیتیه طرفه چه مرد چه زن 

ولی تا حدودی خوبه بهتر از خشک و جدی بودنه آقا و خانم گفتنه

منم بهم ثابت شوده چنین زندگی هایی دوامش بیشتره یکیش زندگی خواهرم شوهرش جونشو براش میده خیانتی در کار ...

عزیزم این برای همه صدق نمیکنه شوهر دوستم خانوادش به شدت مرد سالاره مادر و خواهراش وحشتناک بهش احترام میزارن و هواشو دارن و حمایتش میکنن اونوقت دوستم زورش میاد یه عزیزم بگه 

من میپسندم اینجور روابط بین زن و شوهر رو چون نشون میده با هم اکی هستن و همو خیلی دوست دارن از روابط ...

چی بگم 

بستگی به شخصیت داره ولی فکر نکنم مردی دوست داره شخصیت و غرورش جلوی بقیه خدشه دار بشه