2777
2789
عنوان

عصر میرم اقدام کنم طلاق بازم شکست برای بار دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 52 پست

بمیرم برات عزیزم منم همدرد خودتم ی دختر بینوا را بدبخت کردم نمی‌دونستم اعتیاد چه غولیه نمی‌دونستم غیرت ترک نداره فقط و فقط دلم برا دخترم میسوزه ۴ ساله ریالی کار نکرده فقط مواد خودشو جور می کنه ی ماه پیش رفت کمپ ۱۵ روز نشده برگشت باز نشسته سراغ مواد خودم با بدبختی با ماهی ۳/۴ زندگی مون می چر خونم خدا از خانواده ها شون نگذره اینها را زن میدن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بمیرم برات عزیزم منم همدرد خودتم ی دختر بینوا را بدبخت کردم نمی‌دونستم اعتیاد چه غولیه نمی‌دونستم غی ...

خدا نکنه عزیزم اره منو فقط تو درک میکنی عزیزم نمیدونستم اینجوری میشه الان 20 روزه بچشو ندیده سراغشم نگرفته حتی پوشکشم بابام میخره 

خدا نکنه عزیزم اره منو فقط تو درک میکنی عزیزم نمیدونستم اینجوری میشه الان 20 روزه بچشو ندیده سراغشم ...

اره عزیزم خدا خودش کمک کنه منم بچم سه ماهه بود رفتم قهر 40 روز خونه مامانم بودم نه خودش نه مادرش سراغ نگرفتن تا خودم ی جورایی سر پیام دادن باز کردم اومد سراغم . فقط خدا جواب خانواده هاشون بده والا عدالت نیست ما را بدبخت کردن دختر و نوه های خودشون شوهر های انچنانی می کنن ی مدته شب ها خواب ندارم 2 بیدار میشن تازه 6 که میخام برم کار خوابم می گیره وضعیت روحیم داغونههههههههههههههههههههه

اره عزیزم خدا خودش کمک کنه منم بچم سه ماهه بود رفتم قهر 40 روز خونه مامانم بودم نه خودش نه مادرش سرا ...

عه تو هم مثل من رفتی قهر؟ البته برا من قهر نیس دیگه 3 روزه اقدام کردیم نفقه و مهریه 

این بهترین کاریه که بهت میگم: 

۱ -چون شیشه میکشه و پرخاشگره حتما طلاق بگیر چون دراینده خودت و بچت و نابووووود میکنه.مطمئن باش بچت بزرگ بشه ازت دلخور میشه اگر طلاق نگیری پس طلاق بگیر 

۲-اصلا نگران روزی نباش .متاسفانه خانمای ایرانی شوهر و رزاق میدونن استغفرالله ولی من بهت میگم رزاق خدای یکتا هست پس ناامید نشو و بجای زحمتی که توی خونه اون ادم میکشی در راه کسب و کار خونگیت بکش و درچندسال دیگه متوجه میشی این بهترین کار بوده فکرشو کن بعد ده سال مستقل شدی بچتم بزرگتر شده بهت افتخار میکنه ❤

به نفس راحت بعد طلاق فکر کن

آره واقعا آنقدر تو زندگی عذاب کشیدم دیروز موهامو فروختم گوشی خریدم ولی نه مو کوتاه کردن ناراحتم کرد نه گوشی خریدن خوشحالم کاملا خنثی هستم