2777
2789
شما مطمئنی که فردا این بچه بزرگ شد کسی که باهاش ازدواج میکنه مبتلا نباشه؟اونم تو این وانفسای بی بند ...

یکی اگر سالم باشه و هرز نباشه مبتلا نمیشه که به این بچه هم بده.

هرکی باید با همسر خودش باشه نه با هرکی که دلش خواست. 

بی ارزشترین نوعِ افتخار افتخار به داشتن ویژگی‌هایی است که خود انسان در داشتنشان هیچ نقشی نداردمثلِ چهره ، قد ، ملیت و ...از چیزایی که خودتان به دست آورده اید حرف بزنیدمثل انسانیت ، مهربانی ، گذشت ، صداقت آدمی را ادميت لازم است عود را گر بو نباشد هيزم است ... 🔔

هر دوز ؟بعد من نیتونم سه دوز بخرم داخل یخچال نگه دارم چون شهرستانم و اینجا پیدا نمیشه میخوام از تهرا ...

بله هر دوزش 

نمیدونم اگه تاریخش نگذره شاید بتونی رفتنی بگیری بپرس ازشون اولی رو میزنی دو ماه بعد دومی ۶ ماه بعد از دومی دوز سوم رو‌ باید بزنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اون اچ آی وی هست. اچ پی وی فقط از راه تماس پوستی اونم همون ناحیه منتقل میشه.

اون روز یکی تاپیک زد تو دهنش درومده نوع تناسلیش. به شوهرش مشکوک شده بود که ازمایش شوهرش منفی شده بود و دکترش گفته بود احتمالا از دندونپزشکی گرفته

از طریق بزاق هم منتقل میشه یعنی اگه یکس یه ماچ ابدار کنه بچه رو احتمال داره بگیره از طرفی از طریق سر ...

من مدت هاست از دستشویی عمومی استفاده نمیکنم به دیگران هم سفارش میکنم استفاده نکنن.

ماچ آبدار هم که دیگه از مد افتاد 

بی ارزشترین نوعِ افتخار افتخار به داشتن ویژگی‌هایی است که خود انسان در داشتنشان هیچ نقشی نداردمثلِ چهره ، قد ، ملیت و ...از چیزایی که خودتان به دست آورده اید حرف بزنیدمثل انسانیت ، مهربانی ، گذشت ، صداقت آدمی را ادميت لازم است عود را گر بو نباشد هيزم است ... 🔔

بله هر دوزش نمیدونم اگه تاریخش نگذره شاید بتونی رفتنی بگیری بپرس ازشون اولی رو میزنی دو ماه بعد دومی ...

از کجا گرفتید شما که مطمئن بود 

تهران پاستور شنیدم ۴ گانه داره فقط 

من برای بچه هام‌۹ گانه میخوام 

چون یک دکتر میگفت ۴ گانه بزتید دیگه نمیشه ۹ گانه زد

فعلا امضا ندارم

خانما یکم اطلاعاتتون‌رو بالا ببرید این ویروس در محیط فقط ۲ دقیقه زنده‌ست امکان ابتلا از استخر یا مکان‌های عمومی زیر ۱ درصده یعنی تقریبا صفر 

فقط از طریق تماس مستقیم با بزاق یا محلی که زائده زگیل داره یعنی همون ناحیه.... 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
اون روز یکی تاپیک زد تو دهنش درومده نوع تناسلیش. به شوهرش مشکوک شده بود که ازمایش شوهرش منفی شده بود ...

منم همینو خوندم ترسیدم 

مضاف بر اینکه همسرم تا شب سر کاره و خب دستشویی عمومی میره 

هر چند بیچاره میگه مراقبم با دست تمیز بشورم 

فعلا امضا ندارم
بله قطعا اما یه نگاه به جامعه بندازین متوجه میشین چی میگم

همیشه پیشگیری بهتر از درمان بوده؛

ولی کسی که اهل خیانت باشه ارزش اینکه باهاش وارد رابطه باشی رو نداره که بخوای واکسن بزنی.

پسر اگر قبلا رابطه داشته باشه از نقاط فوقانی گوشش معلوم میشه.

تاپیک دروغ زیاده.فکرت رو درگیرش نکن.

درسته اما این بیماری مخاط رو درگیر میکنه کسی که دهانش درگیر باشه و دندون پزشکی بره اگه اصولی وسیله ها ضدعفونی نشن خیلی راحت قابل انتقاله

نمیشه که اخه مسافرت رفتنی مجبوری حتی هتل یا سوئیتی که میگیری هم ممکنه آلوده باشه

ننگ بر هرکسی که خیانت میکنه.

شرمش  باد

که مردم همیشه باید دلهره بیماری داشته باشن.