شما مطمئنی که فردا این بچه بزرگ شد کسی که باهاش ازدواج میکنه مبتلا نباشه؟اونم تو این وانفسای بی بند ...
یکی اگر سالم باشه و هرز نباشه مبتلا نمیشه که به این بچه هم بده.
هرکی باید با همسر خودش باشه نه با هرکی که دلش خواست.
بی ارزشترین نوعِ افتخار افتخار به داشتن ویژگیهایی است که خود انسان در داشتنشان هیچ نقشی نداردمثلِ چهره ، قد ، ملیت و ...از چیزایی که خودتان به دست آورده اید حرف بزنیدمثل انسانیت ، مهربانی ، گذشت ، صداقت آدمی را ادميت لازم است عود را گر بو نباشد هيزم است ... 🔔
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
از طریق بزاق هم منتقل میشه یعنی اگه یکس یه ماچ ابدار کنه بچه رو احتمال داره بگیره از طرفی از طریق سر ...
من مدت هاست از دستشویی عمومی استفاده نمیکنم به دیگران هم سفارش میکنم استفاده نکنن.
ماچ آبدار هم که دیگه از مد افتاد
بی ارزشترین نوعِ افتخار افتخار به داشتن ویژگیهایی است که خود انسان در داشتنشان هیچ نقشی نداردمثلِ چهره ، قد ، ملیت و ...از چیزایی که خودتان به دست آورده اید حرف بزنیدمثل انسانیت ، مهربانی ، گذشت ، صداقت آدمی را ادميت لازم است عود را گر بو نباشد هيزم است ... 🔔
خانما یکم اطلاعاتتونرو بالا ببرید این ویروس در محیط فقط ۲ دقیقه زندهست امکان ابتلا از استخر یا مکانهای عمومی زیر ۱ درصده یعنی تقریبا صفر
فقط از طریق تماس مستقیم با بزاق یا محلی که زائده زگیل داره یعنی همون ناحیه....
نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.
بله قطعا اما یه نگاه به جامعه بندازین متوجه میشین چی میگم
همیشه پیشگیری بهتر از درمان بوده؛
ولی کسی که اهل خیانت باشه ارزش اینکه باهاش وارد رابطه باشی رو نداره که بخوای واکسن بزنی.
پسر اگر قبلا رابطه داشته باشه از نقاط فوقانی گوشش معلوم میشه.
نمیشه که اخه مسافرت رفتنی مجبوری حتی هتل یا سوئیتی که میگیری هم ممکنه آلوده باشه
ننگ بر هرکسی که خیانت میکنه.
شرمش باد
که مردم همیشه باید دلهره بیماری داشته باشن.