2777
2789
عنوان

پسرا چند وقت بعد کات تنها میمونن

| مشاهده متن کامل بحث + 27 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره اصولا دخترا اوایلش براشون سخت تره بعدش دیگه ذره ای براشون مهم نیستپسرا برعکس اوایل براشون ...

من شنیدم بعداً هم براشون مهم نیست ولی میبینن کسی دورشون نیست بر میگردن 

دیگه آخرش تا یکماه پسر عذاب می‌کشه بعد یکماه براش عادی میشه درسته؟؟؟ اگر خیلی دوست داشته باشه طرف رو ...

دیگه خیلی کشته مرده ی طرف باشه یکماه 

بعدش فراموشش میکنه

به پشمانتان بیاموزید که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😇

بستگی به آدمش داره

یکی از دوستای همسر من که فامیلم هستن الان دو ساله تنهاست

قبلا دوس دختر داشت ولی کات کردن،بعد پسره یه بار بهم گفت بعد اون هیشکی به چشمم قشنگ نیومده،واسه همین دیگه وارد رابطه نشدم

پسره خوش قیافه و قدبلندم هست،به چشم برادری جذابه،ولی خب تنها مونده دیگه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
من شنیدم بعداً هم براشون مهم نیست ولی میبینن کسی دورشون نیست بر میگردن

زن و مرد با هم فرق داره 

اصولا زنا مدتی بعد دلشون نمی‌خواد به رابطه ی ک تمومش کردن برگردن چون میبینن خیلی بهتر از اون تحفه وجود داره 

ولی پسرا اوایل فکر میکنن خیلی بهتر وجود داره وقتی میرن دوراشونو میزنن میبینن هیچی اون نمیشه پراشون میریزه

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
دیگه خیلی کشته مرده ی طرف باشه یکماه بعدش فراموشش میکنه

چرا اینجوری هست پس این پسرا که میگن تا آخر عمر برای طرف ازدواج نکردن یا اینا که میگن چند سال طول کشید فراموش کنیم اونا چی؟؟؟

یعنی واقعا الان که دو هفته گذشته دیگه اصلا به من فکر نمیکنه براش مهم نیستم ؟

اون که شوخی بود بستگی به آدم داره من الان ۵ ۶ ساله یه خانمو فراموش نکردم با اینکه تموم شده هنه چی 

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی

بستگی به آدمش دارهیکی از دوستای همسر من که فامیلم هستن الان دو ساله تنهاستقبلا دوس دختر داشت ولی کات ...

حس میکنم اون غرورش له شده که دیگه تنها مونده پسرا فکر کنم بیشتر از هر چی غرورشون براشون مهم هست تا قلب شون