دخترباران_تاریکی مدیر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 546 عنوان حس ششم هستم | مشاهده متن کامل بحث + 2321 بازدید | 532 پست هر سوالی دارید بپرسید فقط هرکی جوابشو دادم امروز یا فردا یا تا اخر این هفته بره بیرون به یه نیازمندی کمک کنه در حد ۱۰ تومنم باشه اشکالی نداره دیروز | 13:07 20 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شهید_رسول_خلیلی عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 270 سوال از الان و گذشتتون بپرسین ببینین درست میگه یا نه، الکی دلتونو به جوابایی که مربوط به آیندس خوش نکنین
mohammmadiii عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 162 با کسی نرفته ولی از یکی خوشش میادفرهنگیان توی رشته یا کاری که شروع میکنی خیلی موفق میشی ولی سعی کن و ... منم چند بار پرسیدم میشه جوابمو بدی مرسی
maariii7 عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 15929 من کی ازدواج میکنم؟؟همسرم چطوریه؟توروخدا بگو چند بار پرسیدم یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
دخترباران_تاریکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 546 نه من پارتنر ندارم میگم خیلی شبیه کاربری شما بود ولی خب انگار اون نیس ببخشید🥲❤️ ولی من احساس میکنم خودم بودماچون من با کاربری قبلیم خیلی از این کارا کردم پروفایلامم همیشه تو یه وایبه کاربری قبلیم همونی بود که یه دختره چتر دستش بود داشت بارون میومد
nosratsite عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 1771 ولی من احساس میکنم خودم بودماچون من با کاربری قبلیم خیلی از این کارا کردم پروفایلامم همیشه تو یه وای ... جنسیت تو دلیم چیه ؟ سالم دنیا میاد ؟
سوسیسبندری عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 10932 ولی من احساس میکنم خودم بودماچون من با کاربری قبلیم خیلی از این کارا کردم پروفایلامم همیشه تو یه وای ... منم احساس میکنم خودت بودی حتی گفتی اخرش فکر کردی من پارتنر دارم و بهم خیانت کرده بهم گفتی به دردت نمیخوره 🥲🥲
gole_bado0m عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 267 ولی من احساس میکنم خودم بودماچون من با کاربری قبلیم خیلی از این کارا کردم پروفایلامم همیشه تو یه وای ... عزیزم میشه سوال منم جواب بدی ؟ خیلی ذهنم رو درگیر کرده . من و س باهم آینده داریم ؟ حسش بهم واقعیه ؟
دخترباران_تاریکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 546 عزیزم لطفا اینو بگو اینکه فامیلمون میخاد عروسی بگیره اوایل دی میشه یااواخر دی؟؟و اینکه بنظرت بابای ... اواخرشب خاستگاری بحثی پیش نمیاد ولی بابای اقا پسر سرسنگین ممکنه باشنازت خوششون میاد بعدا بهم بگو چیشد
vittozahra عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 624 اواخرشب خاستگاری بحثی پیش نمیاد ولی بابای اقا پسر سرسنگین ممکنه باشنازت خوششون میاد بعدا بهم بگو چیش ... اقا خدایی چرا کلا جواب نمیدی لایک نکنننننننن ستونممم نکن
mohammmadiii عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 162 ولی من احساس میکنم خودم بودماچون من با کاربری قبلیم خیلی از این کارا کردم پروفایلامم همیشه تو یه وای ... سلام عزیزمبه نظرت چی قبول میشم و حست در مورد کسی که باهاش ازدواج میکنمممنون از لطفت
faaaatrr عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 47462 منم کارم خوبه امضام باکارت ورق گذشته ایندتو میگم رضایتتون انرژی مثبته برام خوشحالم میتونم کمکتون کنم بالای چندین پیام رضایت دارم
ملییییییی عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 6037 ولی من احساس میکنم خودم بودماچون من با کاربری قبلیم خیلی از این کارا کردم پروفایلامم همیشه تو یه وای ... لطفا جواب منم بده کی خونه میخریم
دخترباران_تاریکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 546 منم احساس میکنم خودت بودی حتی گفتی اخرش فکر کردی من پارتنر دارم و بهم خیانت کرده بهم گفتی به دردت نم ... یچیزایی یادم اومددداره خودم بودم چیکار کردی اخرش؟
gole_bado0m عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 267 منم کارم خوبه امضام گلم میشه بگین که من و س باهم آینده داریم ؟ حسش بهم چیه ایا واقعا دوسم داره ؟
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 2216 بله میاد سمتم و باهام حرف میزنه ؟ به نظرت کی ؟بهم پیشنهاد میده ؟ پیشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷