2777
2789

یعنی چجوری باشه دکتر بستریش می‌کنه عصری دارم میبرمش دکتر استرس دارم بستریش کنه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر تولد یک سالگی  دختر نازم ❤️✨خونمان را غلیظ تر کرده ✨ زخممان را عریض تر کرده ⛈️سر به دنیای شاعری بردیم ✨ شعر ما را مریض تر کرده ⛈️       دختری که عاشق شعر و دنیای شاعریه🫢

اگه در روز بیشتر از هفت بار پی پی کنه یعنی هی پوشک عوض کنی ... و اسهالش شبیه اب باشه 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه در روز بیشتر از هفت بار پی پی کنه یعنی هی پوشک عوض کنی ... و اسهالش شبیه اب باشه

بچم روز اول هر ربع ساعت مدفوع داشت و مدفوعش آب فشاری بود چون پنجشنبه بود دکتری نبود بیمارستان هم بردیم دکتر عمومی بود که به درد نمی‌خوردن دکتر آنلاین گرفتم دارو داد الان مثلا هر دو سه ساعتی یک بار پی پی می‌کنه که خیلی کمه آبش خیلی خیلی کم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر تولد یک سالگی  دختر نازم ❤️✨خونمان را غلیظ تر کرده ✨ زخممان را عریض تر کرده ⛈️سر به دنیای شاعری بردیم ✨ شعر ما را مریض تر کرده ⛈️       دختری که عاشق شعر و دنیای شاعریه🫢
اگ خواست بستری کنه مقاومت نکن عفونی و ویروسیوو بستری میکنن بستگی به حال عمومی کودک داره

حال عمومیش چجوری باشه یعنی نه مقاومت دیگه نمیکنم که مجبورم 😞

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچم روز اول هر ربع ساعت مدفوع داشت و مدفوعش آب فشاری بود چون پنجشنبه بود دکتری نبود بیمارستان هم برد ...

اگه غذا میخوره و حال عمومیش خوبه بستری نمیکنه اگه بیحاله غذا نمیخوره قطعا بستری میکنن ... من پسرم یکروز اسهال بود ۱۳ بار پی پی کرد بعدم باید حواست باشه بین پاهاش نسوزه چون اسهال اسیدیه ... 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
بچه من بیش از ۲۰تا پوشک تو یه روز کثیف کرده بود ک بستری شد

اوه 🙂 بچه من از دیشب ساعت دوازده تا الان ۶ بار کار کرده هر سه ساعت اینا کار می‌کنه یعنی ممکنه بستری بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه غذا میخوره و حال عمومیش خوبه بستری نمیکنه اگه بیحاله غذا نمیخوره قطعا بستری میکنن ... من پسرم یک ...

بدک نیست حال عمومیش یکم بی حاله و اشتهارش بدک نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مایعات زیاد بخورOrs وان لایت بخر بده بهش بخوره

همه این کا را رو براش انجام دارم میدم خداروشکز خیلی بهتره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40