2777
2789

مامان وبابام قرار بود تمام سکه بدن ولی گفتن بزار ببینیم خوانواده  داماد چی میدن چون اونا خسیس هستن 

مادرشوهرم یه جفت گوشواره سبک  داد اونم فهمیدم شوهرم قبلا برای مادرش موبایل خریده مادر شوهرم میخواست بی حساب بشه رفته هم قیمت موبایل گوشواره خریده بود یعنی در اصل از طرف خودش نبود میخواست بدهیش به پسرش رو بده 

مامان اینای منم دیدن اینطوریه ۸۰۰ سوت سکه دادن 

که منم تو خونه سکه رو پس دادم به مامانم گفتم بزارید رو کادوی جشنم که قراره برای جشن مامانم اینا یه سرویس با سکه تمام بهم بدن 

الان شوهرم میگه برا چی سکه رو پس دادی منم از سرکار اومدم میام گوشواره ها رو میگیرم 

گفتم بیا ببر برام مهم نیست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

براش توضیح میده عزیزم سر این مسائل باهم بحث نکنین بگو قرار شد برام زحمت بکشن و بازهم طلای بهتری بخرن. باهم بحث نکنین و گوشواره رو که خواست شما بگو باشه عزیزم بیا و ببر و خیلی آروم در نهایت آرامش بگو 

براش توضیح میده عزیزم سر این مسائل باهم بحث نکنین بگو قرار شد برام زحمت بکشن و بازهم طلای بهتری بخرن ...

بهش گفتم گفتم اگه این ۸۰۰ سوت رو بگیرم بهتره یا سکه تمام سر جشنم 

واقعا که از اول دارین از این بحثها می کنین . آخرش رو خدا بخیر کنه. 

قبل ازدواج شوهر و مادرشوهر تون بین شون چی بوده به شما مربوط نمیشه . در مورد کادو هم خانواده ها خودشون تصمیم بگیرن بهتره . چرا شنل خودتو قاطی میکنی و واسه زندگی ت اختلاف درست می کنی؟ واقعا ارزش داره؟

میخوام گوشواره ها رو بدم ببره

کار شما هم جالب نبوده سکه رو پس دادی.مادرشوهرم فقط دو دست رختخواب داد که اونم با پول شوهرم خریده بود .دیگه نباید گیر میدادی گوشی موبایل .

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
واقعا که از اول دارین از این بحثها می کنین . آخرش رو خدا بخیر کنه. قبل ازدواج شوهر و مادرشوهر تون بی ...

من لختلاف درست کردم؟ گفتم سکه ۸۰۰ سوت رو دادم به مامانم که سکه تمام سر جشنم بگیرم الانم شوهرم میگه چرا پس دادی  منم میام گوشواره ها رو ازت میگیرم

کار شما هم جالب نبوده سکه رو پس دادی.مادرشوهرم فقط دو دست رختخواب داد که اونم با پول شوهرم خریده بود ...

گیر ندادم شوهر ساد دل من  برام تعریف کرد که قضیه اینطوریه من تا الان به روش هم نیاوردم فقط اینجا نوشتمش

گیر ندادم شوهر ساد دل من برام تعریف کرد که قضیه اینطوریه من تا الان به روش هم نیاوردم فقط اینجا نوش ...

نه خب پیش خودت فکر کردی مادرشوهرت پول گوشی پس داده .باید پیش خودت میگفتی پسرش بوده براش هدیه گرفته.میدونم حق با تو ولی زیاد جزییات نگر باشی زندگی سخته

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
بنظرم حق با شوهرته هدیه پس دادن وجه خوبی نداره حالا دلیلش هرچی میخاد باشه ،حالا خانواده شما که میخوا ...

لنگ سه تومن سکه ۸۰۰ سوت رو با سکه تمام مقایسه میکنی؟ الان سکه ۵۰ تومن