2777
2789

کلاس و...میری؟

امکان قبولی ۹به ۱۰،تیزهوشان چقدره؟

خیلی هامیگن همون کسایی که سال قبل تیزهوشان بودن همونها قبول میکنن ورودی، جدیدندارن؟ درست

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

از همین نوبت خوب بخون،تایم نوبت تشریحی کار کن،چون ی درصدی برای نمونه دولتی معدل کتبی هست

بنظرم الان بهترین تایمه اگه منطقه یکی،اگه سطحت متوسط و روبه بالا هم هست،کتاب ایکیو سان بگیر،بعد از نوبت شروع کن تست زدن،میتونی از ازمونای قلم چی ک تو تلگرام میزارن استفاده کنی،نوروز هم مرور انجام بده

بعد از نوبت دومم کتاب 31استان بگیر،روزانه ازمون بده

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلاس و...میری؟امکان قبولی ۹به ۱۰،تیزهوشان چقدره؟خیلی هامیگن همون کسایی که سال قبل تیزهوشان بودن همون ...

میدونین آزمون تیزهوشان نهم به دهم تکمیل ظرفیته 

ینی صندلی خالی

اگر کسی انصراف بده شما امتحان بدی شانس داری جاشون باشی

کلا تیزهوشان ششم ب هفتم بهتره

همش میگم کاش از تابستون هشتم شروع میکردم

نه الان دیر نشده ولی از الان به بعد دست رو دست بزاری دیر میشه

الانم درسارو خوب بخون،درسای قبلیم مرور کن

برا نوبتم خوب تلاشتو بکن،من خواهرم خودم پارسال بهش میگفتم چیکار کنه،قبول شد

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
نه الان دیر نشده ولی از الان به بعد دست رو دست بزاری دیر میشهالانم درسارو خوب بخون،درسای قبلیم مرور ...

پسرمن ۷، دوست دارم ،نمونه یاتیزهوشان بخون،۱۰

هوشش داره، اما پشتکارنه،بایدهولش بدم

امتیازخاصی لازم این دوسال بگم حداقل امتیازها کسب کنه

کلاس و...بگذارم تاثیرداره؟

نمونه دولتی چه امتیازهای لازم؟

معدل کتبی نهم،امتیاز خود ازمون نمونه دولتی

و هوش و استعداذ تحلیلی 

روستایی باشه ،یا فرزند جانباز هم سهمیه دارخ

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
پسرمن ۷، دوست دارم ،نمونه یاتیزهوشان بخون،۱۰هوشش داره، اما پشتکارنه،بایدهولش بدمامتیازخاصی لازم این ...

هوش تنها مهم نیست،باید تلاشش رو بکنه،خیلی ادمای تنبلی بودن ک با تلاش قبول شدن،ولی با استعدادا نخوندن و قبول نشدن،حتی برای کنکورم همینه،هوش تنها ملاک نیست،باید همراه با تلاش باشه

هفتم که زوده،ولی باید نمرات علوم و ریاضیش خوب باشه،بالا 18باشه خوبه،چون ی تاثیری برای اولویت بندی رشتها داره

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
هوش تنها مهم نیست،باید تلاشش رو بکنه،خیلی ادمای تنبلی بودن ک با تلاش قبول شدن،ولی با استعدادا نخوندن ...

ممنونم، بله همیشه بهش میگم تلاش مهمترازهوش

فعلا تازه وارد۷شده. دوره بلوغشون هم هست ، هوایی ،متمرکز نیست