2777
2789
عنوان

وزن بالای صد یا نود

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 52 پست
وای منم امروز وزن کردم ۷۹هستم.۸۵بودم تو رژیمم.منم میخوام یه انگیزه داشته باشم.فقط شوهرم بیخیال نمیشه ...

ایول کاهش داشتی😍😍

به حرف شوهرت گوش نکن😐لاغر بشی خودش ذوق می‌کن خانمش انقد خوشتیپ شده🙃

من یک زن قدرتمند هستم😉😎‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌فمینیست هستم؟نمیدونم😐 ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ کاش در روز بیشتر از 6 تاپیک میتونستم بزنم سوالات زیادی ذهنمو درگیر کرده 😐کاربری سال 98 داشتم به صورت ناعادلانه ای در جبهه ی دعوا حق علیه باطل ترکید😒😒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه من دکتر نمیتونم پیش برم یه چیزایی میگ ک من نمیتونم اناده کنم

طبق شرایط خودت اون برنامه مینویسه برات.اگه میخوای خودت کم کنی کالری شماری هم خیلی خوبه.در کنارش فست هم بگیر.منم اینجوری میگیرم ۸۵بودم امروز وزن کردم شدم ۷۹.باشگاه هم تو کم کردن سایز خیلی موثره

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
ایول کاهش داشتی😍😍به حرف شوهرت گوش نکن😐لاغر بشی خودش ذوق می‌کن خانمش انقد خوشتیپ شده🙃

اره خیلی جلوی شکممو میگیرم😆خودش خیلی دوس داره لاغر بشم ولی چون خودش نمیتونه لاغر کنه به من میگه توهم بخور😂

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
خیلی عالیه عزیزم بهت افتخار میکنم.اگر حوصلشو داشتی یه چکیده از ورزش و رژیمت میگی؟

ورزش ندارم درس میخونم بچه دارم وقتشو ندارم  چون ورزش تاثیرش اندازه رژیم نیست من قبلا خیر سرم ورزشکار بودم ۴ سال بدنسازی کار کردم دو سال ایروبیک تا وقتی تغذیه درست نشه ورزش هیچیه  بعد بارداریمو زایمانم از ۶۰ شدم ۹۱ قبلا خیلی سرخود رژیم گرفتم منتها ن ماندگار بودن یعنی سریع برمیگشت تازه ریزش مو و …. داشت ب متخصص تغذیه صحبت کردم اولش ب چکاپ‌ کلی دادم ویتامینایی لازمو نوشته بعلاوه برنامم 

برنامه غذاییمم اصلا سخت نیست غذای سفره هستش همه چیزایی روزانه میخوریمو نوشته با مقدارشون که چقد بخورم میانوعده و بقیه چیزا اصلا گرسنگی احساس نمیکنم   چیزای عجیب غریبم ندارم تو رژیم همون موادو غذاهای عادیمون که مصرف میکنیم  خیلی راضیم 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
طبق شرایط خودت اون برنامه مینویسه برات.اگه میخوای خودت کم کنی کالری شماری هم خیلی خوبه.در کنارش فست ...

منم فستیگ و کالری شماری باهم میگیرم.پارسال همین موقع ها باشگاه هم میرفتم خیلی خوب بود اما متاسفانه مشکلی که دارم شهر ما کوچیکه و همه همو میشناسن و شوهرم ی کم خوش برو روعه وقتی میشناسن ی جوری باهات برخورد میکنن ک حالت گرفته میشه انگار من حیوونم شوهرم ادم.اینم بگم ک البته خودش همیشه هوامو داشته

برای لاعر شدن ورزش عالیه عدا همه چیز میخورم ولی کم سعی کن میتونی

ورزش تاثیرش تو لاغری کلا از ۱۰۰. شاید ۲۰ باشه اونم واسه وزن بالا هر ورزشی مناسب نیست. مهم کالری مصرفی روزانس تا زمانی که تغذیه درست نشه با ورزش وزن کم‌نمیشه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
اره خیلی جلوی شکممو میگیرم😆خودش خیلی دوس داره لاغر بشم ولی چون خودش نمیتونه لاغر کنه به من میگه توه ...

خوب باز بعضی ها شوهر سرکوفت چاقی بهشون میزنن

تو لاغر کنی اون هم از تو اراده میگیره 

من یک زن قدرتمند هستم😉😎‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌فمینیست هستم؟نمیدونم😐 ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ کاش در روز بیشتر از 6 تاپیک میتونستم بزنم سوالات زیادی ذهنمو درگیر کرده 😐کاربری سال 98 داشتم به صورت ناعادلانه ای در جبهه ی دعوا حق علیه باطل ترکید😒😒