2777
2789
عنوان

پشت کنکوریا و کنکوریا میشه بیاین

1 بازدید | 11 پست

بچها من پشت کنکوریم،مشاور جدیدم منظمه ولی خیییلی ادم ریلکسیهه،گاهی وقتا برنامه مناسب نیست،باعث شده عقب بیوفتم

گزارشارو هرشب چک میکنه،ولی اصلااا به بودجه بندی دقت نداره،ینی دروغم بدم نمیفهمه

میخوام دوباره با مشاور پارسالم مشاوره بگیرم،

مشاور پارسالم سختگیر بود،گزارشارو دقیقق چک میکرد،هرشب ازم نمونه سوالاتی که حل کردمو میخواست ولی تنها مشکلم با مدل برنامه دادنش بود،اون مثلا میگف این هفته فصل1 زیست دوازدهمو بخون.برنامه روزانش هم اسم درس بود و مدت زمان مطالعه،و خودم باید اون 1 فصل زیست دوازدهم بین روزایی که داده تقسیم میکردم،ولی مشاور جدیدم مثلا میگه روز شنبه 1ساعت ونیم گفتار 1فصل 1دوازدهم ،1ساعت و نیمم تست و..

بنظرتون کدوم بهتره؟

مشاور جدیدم رتبه خوبی داشته ،رشتش هم دندونه

مشاور قبلیمو رتبش نمیدونم ولی یکی از پیراها میخونه(خیلی تاپ نی،ولی تجربه خوبی داشت)

مامانم میگه جدیده چون خودش رتبه خوبی داشته شاید بهتر تجربه داشته باشه

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدیده بهترهبه بودجه بندی توجه نمیکنه یا از بودجه بندی عقبی؟؟چون بودجه بندی خیلی استاندارد نیست معمول ...

من پشت کنکوریم ،راحت میتونه یجوری برنامه ریزی کنه به بودجه بندی برسم

ولی اصلا به بودجه بندی قلم چی توجهی نداره،هرهفته من باید بگم بهش ،اخرشم اشتباه برنامه میده،ینی تعادل نداره،ولی پارسالیه خودش همه چی حواسش بود

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗

به همون قبلی بگو چجوری برات برنامه ریزی کنه

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

😐یه مشاور گرفتم هفته اول برنامه آماده شده فرستاد 9 ساعت مطالعه بود رتبه برتر دانشگاه تهران هم بود اما دیگه کنسل کردم باهاش 

من یک زن قدرتمند هستم😉😎‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌فمینیست هستم؟نمیدونم😐 ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ کاش در روز بیشتر از 6 تاپیک میتونستم بزنم سوالات زیادی ذهنمو درگیر کرده 😐کاربری سال 98 داشتم به صورت ناعادلانه ای در جبهه ی دعوا حق علیه باطل ترکید😒😒

بنظرشماهم قبلیه بهتره؟

بله

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

خب ازش بپرس ببین معیارش چیه برا برنامه دادن؟

دقت نداره

ی درس جلو میرم،ی درس عقب میمونم

تعادل برقرار نمیکنه

مثلا برای ی ازمون شیمی پایه جلو میفتم

ی ازمون شیمی دوازدهم

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗