2777
2789

شوهر من خیلی ساده س (البته برای همه بجز من) و از اول طوری رفتار کرده و خرج کرده ک کل خانواده شو پرو و پرتوقع کرده و فقط ازش انتظار دارن (همه از پدر مادر ش گرفته تا جاریا و داداش و خواهر و....) 

برای عقد و عروسیمون شوهرم برای همشون ماشین کرایه کرد رفت و برگشت ک بیان

بعد عروسی دعوتشون کردم جاریم ب شوهرم میگفت کرایه ماشینمونو بده ک بیایم

شوهرم خودش ب مادرش پول میداد عیدی بده بمن

و... 

ولی

اونا در حق ما و بچه هامون خیییییلی کم کاری میکنن (با وجود اینکه باغ دارن خیلی کم بمون میوه میدن، بچم دنیا اومد بعد دوماه با زور شوهرم اومدن دیدنش500هزار آوردن، (ک همون شب ک اومدن شوهرم از مغازش کلی بشون جنس داد) شوهرم عمل کرد مادرش نیومد ی شب پیشش و...) 

بعد اینا شوهرم بجای اینکه ی مدت باشون سرد باشه مثل سابق خرجشون کرده 

حالام نوبت گرفته برای باباش ک ببرتش ی شهر دیگه دکتر 

دارم از حرص میترکم بنظرتون بزارم ببره؟؟؟ 

چکار کنم 

نزارمم میره رک میگه خانمم نزاشت

ولی منو دوست دارن ظاهرا و احترام مو دارن و چون کسیو ندارم هر هفته میرم خونه شون 

چکار کنم بنظرتون 

لطفا رد نشین جواب بدین 

خودتونو جای من بزارین

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

پدرشه بزار ببرتش

از این زاویه به موضوع نگاه نکن 

اینکه بهتون توجه نمیکنن یا توقع دارن ازتون کلا این حرفارو بین خودتم تکرار نکن

تو نیاز به توجه و بودن کسی تو زندگیت نیستی

رابطه اتون رو خوب نگه دار و فکر نکن کلا به این چیزا

یاد بگیر بیخیال این مسائل باشی.

عزیز حواستو بزار سر خونه و بچه هات خودتو مشغول و سرگرم نگه دار وقتتو صرف رسیدن به روح و زندگیت بکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین اگر خانواده همسرت بد هستن یا کم کاری دارن باید خود همسرت اینو بفهمه نمیشه بری بدگویی کنی و نزاری براشون کاری کنه متاسفانه آقایون یواشکی کارشونو میکنن که شما بهشون غر نزنید و نگید نکن 

شما سکوت کن بزار خودش بفهمه نهایت خیلی زیر پوستی و یواشکی کارای خانوادشو بگو نه جوری که فک کنه دارید بدشون رو میگید 

مطمعن باش خودش بفهمه خودش دیگه کاری براشون نمیکنه 

نمونش همسر خودم من کلا دوست ندارم چیزی از خانوادش بگم به خستش کنم میزارم خودش ببینه با چشمای خودش همیشه هم پشت من بوده 

شوهرت ساده نیست ، مهر طلبه.

اگه بلدی با زبون غیر مستقیم این حالتو ازش دور کنی که شروع کن ، بهش اعتماد بنفس بده اونو از بقیه بالاتر بدون ، هیچ اشتباهی رو به روش نیار و بغضی وقتا با کنایه بگو فلانی و فلانی انقد پرروان که انتظار دارن بقیه براشون خرج کنن و خودشون هیچ خرجی نمیکنن ( جوری که هیچ اشاره مستقیی به رفتارشوهرت نکنی و فقط رفتار بقیه رو زیر سوال ببری )

اگه میتونی ، شروع کن.

اگه نمیتونی ، خودت واسه یه دلیلی ( مثلا بگو یمدته همه اش تو خودمم میخوام حالم بهتر شه ) برو پیش تراپیست ، به تراپیستت توضیح بده قضیه رو ، یمدت بعدش هم بگو وای این خیلی خوبه حالم خیلی بهتره تو هم یه جلسه برو پیشش ببین چقد رو روحیه ات تاثیر داره ، تا اونم بره پیش تراپیست و تراپیسته با سوالاش بفهمه مشکلش دقیقا چیه و حلش کنه

پدرشه بزار ببرتشاز این زاویه به موضوع نگاه نکن اینکه بهتون توجه نمیکنن یا توقع دارن ازتون کلا این حر ...

والا هیچ پدری نکرده براش

ببین اگر خانواده همسرت بد هستن یا کم کاری دارن باید خود همسرت اینو بفهمه نمیشه بری بدگویی کنی و نزار ...

48سالشه شوهرم

ازدواج سومش 

کی میخواد بفهمه!؟ 

والا هیچ پدری نکرده براش

عزیزم من برا خودت میگم این مسائل فقط اعصاب و زندگیتو بهم میریزن زندگی و عمر همین یه باره میخوای با حرص و جوش بگذرونی؟؟؟؟

باز هرجور خودت صلاح میدونی

شوهرت ساده نیست ، مهر طلبه.اگه بلدی با زبون غیر مستقیم این حالتو ازش دور کنی که شروع کن ، بهش اعتماد ...

اخه وقتی واقعا مشکل از شوهرمه ک پرو و پرتوقع شون کرده چرا بگم مشکل اونان

عزیزم من برا خودت میگم این مسائل فقط اعصاب و زندگیتو بهم میریزن زندگی و عمر همین یه باره میخوای با ح ...

وقتی سو استفاده شونو میبینم بیشتر حرص م میگیره 

خب شما مقصر اول خودتی

چه خبرا هر هفته میری خونه کسی ک برای مریضی بچه خودشم یک شب نیومده؟

دکتر بردن از نطر من چیز مهمی نیست..ک الان نزاری..

شما معلومه خانم ساده ای هستی بلد نیستی چی مهمه

و چی مهمتر.

💕