2777
2789
ناراحت شدن که داره چون مادرت عروس رو به دختر ترجیح میدهاما تو نگران نباش خدا بزرگه شاید شوهرت خودش خ ...

یه ماهه دارم مغز شوهرمو میخورم خونه بگیره راضی شده بودبعد این ماجرا لج کرده که خونه هم نمیگیرم میشینه میگه فرداپس فردا پیر شدن نمیزارم بری کمکشون یا ببینیشون میگم مگه به اجازه ی توعه همینجوری حرف میرنه منو آتیشی میکنه 😭😭

یعنی چی نزاره یعنی نزاره بسازی یه طبقه بشینی؟

آره دیگه داداشم پول ساختشو میده خودش بسازه گفتیم پروانه ساخت دارن دیگه میشه ساخت گفتیم یه طبقه هم خودمون پول بزاریم بسازیم قبول نکردن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا اینطور گفته😐😐دست نگه دار این شوهرت معلومه آدم خیلی درستی نیستمامانت اینا هم شناختنش که نه می ...

اره به خاطر شوهرم نمیزارن دیگه خودم میدونم به خودشم گفتم که مگه احترام نگه داشتی یا خوب بودی که انتظار داری بگن اره توهم بیامامانم اینا اگه خوب بود عمرا نه نمیاوردن خودم میدونم ولی داداشم اگه شوهرمم خوب بود نمیزاشت چون اون به حرف زنشه زنشم یه بار تو گوشش خونده بود که به دختر جهیزیه بدن کافیه نباید ارث برسه بهش 😐😐😑😑

اره به خاطر شوهرم نمیزارن دیگه خودم میدونم به خودشم گفتم که مگه احترام نگه داشتی یا خوب بودی که انتظ ...

پناه تون بر خدا شانس شماست

شوهرت اینطور خانواده ات هم اونطور

چه باید کرد

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

ببین مرد وظیفه دارد خونه بخره زن وظیفه نداره تو قانون هم هست

پس ناراحت نشو

پدرت کمک برادرت کرده چون سرپرست خانوادت

به تو هم به عنوان دختر باید کمک کنه ولی به شوهرت نده چون پرو جای اینکه از پدرش بخواد از تو میخواد

اگه خونه رو بدی دو پس فردای دیگه هر چه بابات به داداشت داد میگه به من هم بده

پدرش اونجا خوش خوانده شما دارینپدر و مادر خودتون اذیت میکنید

به پدرت یواشکی بگو به منم کمک کن

کمک پدرتو طلا بخر برای خودت

همسرت هم بفرست اونور کمکشو بگیره

مگه عروستون با خودش خونه آورد

ببین مرد وظیفه دارد خونه بخره زن وظیفه نداره تو قانون هم هستپس ناراحت نشوپدرت کمک برادرت کرده چون سر ...

آخه نمیدن که میدونم دیگه بگم میگن بهت جهیزیه دادیم ولی تو همه چی هم تو عروسی هم خرید ماشین کلا توهمه چی به داداشم کمک میکنن حتی پول زایمان زن داداشمم داداشم از بابا گرفت پسر دوستن میگن دخترازدواج کرده رفته جهیزیه هم دادیم انگار مردیم دیگه😐الان من کاری از دستم برنمیادکه فوقش دیگه رفت وآمدمو کم میکنم شوهرم از الان گیر داده نمیزارم بری 😑ولشون کن هرکدوم به فکر خودشونن این وسط منو دیوونه کردن با حرفاشون

پناه تون بر خدا شانس شماستشوهرت اینطور خانواده ات هم اونطورچه باید کرد

آره هرکدوم به فکر خودشونن اگه عروس بد باشه میگن به خاطر پسرمون اما اگه داماد بد باشه نمیگن به خاطر دخترمون....حالا خوبه ازدواجمون سنتی بوده خودم دوست نشدم بخوام باهاش ازدواج کنم وگرنه فک کنم اسمموازشناسنامشون پاک میکردن😐😂😂😔

آخه نمیدن که میدونم دیگه بگم میگن بهت جهیزیه دادیم ولی تو همه چی هم تو عروسی هم خرید ماشین کلا توهمه ...

نه دیگه این نامردیه اگه به برادرت خونه داده برای تو ماشین بخره

ناعدالتی خوب نیست

آره بابا ولشون کن با دخترت خوش باش

بعضی ها میگن تو جای برادرت برو بشینآره من بشینم برادرم بره مستاجرش پدر و مادرم ناراحت باشناونوقت پدر ...

خانواده شوهرم اصلا به یه ورشون نیس جالبه اصلا شوهرمم ازاونا انتظاری نداره انگار پسر بابای منه😑😑😑درسته حالا شوهرم به جهنم ولی همینکه اونام نمیزارن چون دخترم واقعا ناراحت شدم خوب چرا به آینده داداشم وبچه های اون فک میکنن ولی من نه! خیلی احساس تنهایی کردم نه شوهرم آدمه نه مامان بابام به فکرمنن خودشون نزاشتن طلاق بگیرم که آبرومون میره بده فلانه خودشونم اصلا منو ادم حساب نمیکنن این وسط

پول داریم نمیزاره میگه دختر حقش نصفه مامانمم مخالفت میکنه بابامم چیزی نمیگه بهشون اوایل میگفت شمام ب ...

برادر حق اظهار نظر رو اموال کسی که حی و حاضر هست رو ندارع به نظرم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
نه دیگه این نامردیه اگه به برادرت خونه داده برای تو ماشین بخرهناعدالتی خوب نیستآره بابا ولشون کن با ...

مال دنیا آخرش میمونه فوقش منم یکم دخترم بزرگ شه بره مدرسه تلاش میکنم کارمیکنم برا آینده دخترم سعی میکنم پول پس انداز میکنم شوهرم واونام برن دنبال لجبازیاشون خستم کردن دیگه

برادر حق اظهار نظر رو اموال کسی که حی و حاضر هست رو ندارع به نظرم

نامرده مغزمامان بابامو میخوره تازه وقتی من ازدواج میکردم قهر کرده بود سر جهیزیه خریدن برای من انتطار داشت پولشونو بدن به اون خرج من نکنن

پول داریم نمیزاره میگه دختر حقش نصفه مامانمم مخالفت میکنه بابامم چیزی نمیگه بهشون اوایل میگفت شمام ب ...

طبقه بالا رو سه قسمت کنید دوتیکش واسه برادرت یه اسمش واسه خودت 

حالا ک انقد بی منطقه شمام قانونی بی منطق باش

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

والله عروسشونم خوب باشه نمیسوزم تازه دور بود پدشونو درمیاورد چه برسه الان خودمم دوس ندارما برم شوهرم ...

بزار بسازن برن زندگی کنن مادرت تازه اونموقع میفهمه که دختر به دردش میخوره نه عروس