2777
2789
نامرده مغزمامان بابامو میخوره تازه وقتی من ازدواج میکردم قهر کرده بود سر جهیزیه خریدن برای من انتطار ...

خیلی نامرده واقعا بکو هرچقدر که شما حق داری منم دارم حتی چه بسا بیشتر چون دیگه اکثریت داریم میبینیم غمخوار پدرو مادر و کسی که عصای دستشونه دختره

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طبقه بالا رو سه قسمت کنید دوتیکش واسه برادرت یه اسمش واسه خودت حالا ک انقد بی منطقه شمام قانونی بی م ...

نمیری تو😂😂😂😂😂اصلا به فکرم نرسیده بود درسته حرفم کاری از پیش نمیبره ولی درجوابش حتما اینو میگم اونم بسوزه بفهمه چقدر درد داره

ببین فقط ی چیزی بگم  تقصیر مادر و پدرته  مال مال اوناست اونا باید بگن دختر و پسر برامون فرق نداره بیاین بسازیذ ن داداشت مقصر مامان و باباتن اصلا بگو میخام بسازم با پولم اجازه بدم کمک خرجمون بشه 

خوش بحال زنداداشت با این مادر شوهرش آه ای خدا....

به خداخودمم همیشه همینو میگم اینا برا داداشم جونشون درمیره هرچقد اونا بدی کنن هم به چشمشون نمیاد میگن ما به خاطر پسرمون انجام میدیم گناه داره 😑فقط من گناه ندارم 

آخه نمیدن که میدونم دیگه بگم میگن بهت جهیزیه دادیم ولی تو همه چی هم تو عروسی هم خرید ماشین کلا توهمه ...

حقیقتا من جات باشم کلا از خانوادم فاصله میگیرم و سرد میشم 

ولی شوهرتو پرو نکن بگو اجازه هم بده بابام خونه باید به اسم من باشه و یکاری کن اون پشیمون و بیخیال شه 

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                       

نمیری تو😂😂😂😂😂اصلا به فکرم نرسیده بود درسته حرفم کاری از پیش نمیبره ولی درجوابش حتما اینو میگم ا ...

شوهرت چقدر بی منطق و طلبکاره! ! اصلا جلوش کوتاه نیا!! بگو پدرم وطیفشه بده به داداشم .تو هم پدرت وظیفه داره بداره بالای خونش بسازی !

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
ببین فقط ی چیزی بگم تقصیر مادر و پدرته مال مال اوناست اونا باید بگن دختر و پسر برامون فرق نداره بی ...

اونا نمیخوان پسرشون ناراحت شه😑زن داداشم اصلا خوب نیس حرف اونه دیگه میدونن بزارن ما هم بریم بسازیم زن داداشم مخ داداشمو میخوره که چرا گذاشتی اونم بیاد بسازه وزندگی رو زهر مارش میکنه براهمون نمیزارن که اون راحت باشه 

نمیری تو😂😂😂😂😂اصلا به فکرم نرسیده بود درسته حرفم کاری از پیش نمیبره ولی درجوابش حتما اینو میگم ا ...

😂😂😂😂اره بابا فک کردن چه شاهی قراره بشکنه عروسشون واسشون

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

شوهرت چقدر بی منطق و طلبکاره! ! اصلا جلوش کوتاه نیا!! بگو پدرم وطیفشه بده به داداشم .تو هم پدرت وظیف ...

جلوش کوتاه نمیام جوابشو میدم ولی واقعا ته دلم خودمم ناراحتم که چرا من وزندگی من براشون مهم نیس...یه مدت میخواستم طلاق بگیرم گفتم طلاق میگیرم خونه جدا میگیرم براخودم گفتن نهههههه میکشیمت فلان بهمان میخوای آبرومونو ببری !!!!خوب چطوردرمورد زندگی من نظر میدن ولی نوبت به مال واموال که میرسه فقط پسرشون اولویته فقط راحتی اون مطرحه ....نه ازشوهرشانس اوردم نه از خانواده شوهرمم که عین بی عرضه ها چشمش به بابای منه انگار مثلا بابای خودش چیکار کرده براش!!!

حقیقتا من جات باشم کلا از خانوادم فاصله میگیرم و سرد میشم ولی شوهرتو پرو نکن بگو اجازه هم بده بابام ...

اون میگه به اسم تو باشه ولی وقتی خانواده راضی نیستن نمیتونم که دعوا راه بندازم همشون نشون دادن خودشونو منم به قول شما رفت وآمدمو کم میکنم شوهرمم که برام مهم نیس دیگه عرضه داره خونه بخره نداره بشینه چشمشو بدوزه به این واون خستم کردن 

مشکل من اینه دلم نمیادخانواده مو ناراحت کنم اونام دیگه منو نمیبینن ناراحتیامو نمیبینن

ناراحتیت رو بهشون نشون بده بگو چرا فرق میذارین بین بچه ها ‌..بگو پس فردا عروس میاد بالاسرتون میشینه می فهمین چه اشتباهی کردین

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤