2777
2789

شوهر من خیلی ساده س (البته برای همه بجز من) و از اول طوری رفتار کرده و خرج کرده ک کل خانواده شو پرو و پرتوقع کرده و فقط ازش انتظار دارن (همه از پدر مادر ش گرفته تا جاریا و داداش و خواهر و....) 

برای عقد و عروسیمون شوهرم برای همشون ماشین کرایه کرد رفت و برگشت ک بیان

بعد عروسی دعوتشون کردم جاریم ب شوهرم میگفت کرایه ماشینمونو بده ک بیایم

شوهرم خودش ب مادرش پول میداد عیدی بده بمن

و... 

ولی

اونا در حق ما و بچه هامون خیییییلی کم کاری میکنن (با وجود اینکه باغ دارن خیلی کم بمون میوه میدن، بچم دنیا اومد بعد دوماه با زور شوهرم اومدن دیدنش500هزار آوردن، (ک همون شب ک اومدن شوهرم از مغازش کلی بشون جنس داد) شوهرم عمل کرد مادرش نیومد ی شب پیشش و...) 

بعد اینا شوهرم بجای اینکه ی مدت باشون سرد باشه مثل سابق خرجشون کرده 

حالام نوبت گرفته برای باباش ک ببرتش ی شهر دیگه دکتر 

دارم از حرص میترکم بنظرتون بزارم ببره؟؟؟ 

چکار کنم 

نزارمم میره رک میگه خانمم نزاشت

ولی منو دوست دارن ظاهرا و احترام مو دارن و چون کسیو ندارم هر هفته میرم خونه شون 

چکار کنم بنظرتون 

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشخصه ایشون بدون توقع و انتظار از جبران به بقیه لطف میکنن حالا به پدر مادرش کمک کنه چه اشکالی داره ب ...

دقیقا 

والا برای من سختشه خرج کنه 

من جای تو اعصابم بهم ریختحالا کاری با پدرومادرش ندارم عیبی نداره دکتر ببره ولی بقیه خیلی رو مخن

پدرش از همه رو مختره ب بقیه پول میده ولی از شوهرم فقط انتظار داره

بچمونم دوست نداره

مشخصه ایشون بدون توقع و انتظار از جبران به بقیه لطف میکنن حالا به پدر مادرش کمک کنه چه اشکالی داره ب ...

از بچگی فرستادنش سر کار

از بچگی فرستادنش سر کار

میفهمم سختته عزیزم خصوصا که مادر هستی 

ولی زندگیتو سخت نکن ایشون فکر نکنم تغییر کنن ولی شما داری خود خوری میکنی و خودتو ازار میدی فقط 

اشکالی نداره خدا صد برابرشو میاره تو زندگیت اصلا مهم نیست رفتار اونا 

شما بابت همچین شوهر خوش قلبی شکر گذار باش به مرور بهتر میشه بهت قول میدم

پدرش از همه رو مختره ب بقیه پول میده ولی از شوهرم فقط انتظار دارهبچمونم دوست نداره

آخه عزیزم به پدرو مادرش شما نمیتونی چیزی بگی این جوری فقط از چشم شوهرت میافتی ولی خب اینکه جاریتم پرتوقع کرده خیلی بده 

اخلاقش خوبه؟ میشه باهاش صحبت کنی ببریش پیش مشاور شما بگی شاید گارد بگیره ولی با مشاورحرف بزنه راحت قبول میکنه کارش اشتباهه

میفهمم سختته عزیزم خصوصا که مادر هستی ولی زندگیتو سخت نکن ایشون فکر نکنم تغییر کنن ولی شما داری خود ...

48سالشه ازدواج سومش کی می خواد درست شه

فقط ی راه دارم قطع رابطه یا کم کردنش