خداااااا۷۸۷۸۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 3175 عنوان جوش زدن کف سر 1 بازدید | 10 پست خیلی جوش میزنم و هربار من پوستشو میکنم هعی زخم میشهالان موهام خیلی سفید شده ۲۵سالمهعادت کردم لعنتیاگر رنگ بزنم هر چن وقت ی بار باید برم ارایشگاه واسه رنگ مو؟اصلا سفیدیا رو میپوشونه؟؟ کاربری سال ۹۷ کاربری دست دونفر هس🌺 امروز | 12:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
naziiiishonm عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 2234 کف سرت رو اسکراب کن از تجمع چربیه جوش زدی حق گوی اعظم... تو تاپیک های سیاسی منو میبینی😁
خداااااا۷۸۷۸۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 3175 کف سرت چربه فکرکنم اره چربه بدتر اینکه هعی زخمش میکنمالان موهام سفید شدهمامانم هم کلی بد و بیراه میگه بهم ولی عادت کردم وقتی دست میبرم تو موهام سریع پوستشون رو میکنم کاربری سال ۹۷ کاربری دست دونفر هس🌺
خداااااا۷۸۷۸۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 3175 کف سرت رو اسکراب کن از تجمع چربیه جوش زدی الان مشکلم سفیدیا هسخیلی زیاد هس چیکار کنمنه روم هس موهام رو فرق بزنم نه ی ور کاربری سال ۹۷ کاربری دست دونفر هس🌺
naziiiishonm عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 2234 الان مشکلم سفیدیا هسخیلی زیاد هس چیکار کنمنه روم هس موهام رو فرق بزنم نه ی ور خب برای سفیدیا فقد باید رنگ بزاری ک پوشش بده برو ارایشگاه خودشون راهنمایی میکنن حق گوی اعظم... تو تاپیک های سیاسی منو میبینی😁
خداااااا۷۸۷۸۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 3175 خب برای سفیدیا فقد باید رنگ بزاری ک پوشش بده برو ارایشگاه خودشون راهنمایی میکنن بنظرتون زود نیس از الان شروع کنم به رنگ زدن؟هر چند دیگه راهی نیسبعد ی سوال دیگاگر شروع کنم به رنگ زدن عر چند وقت ی بار باید رنگ بزنم؟ کاربری سال ۹۷ کاربری دست دونفر هس🌺
naziiiishonm عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 2234 بنظرتون زود نیس از الان شروع کنم به رنگ زدن؟هر چند دیگه راهی نیسبعد ی سوال دیگاگر شروع کنم به رنگ زد ... چندسالته نه اگر سفیدی ها زیاده دیگه مجبوری بزاریسالی دو بار باید رنگ کنی بیشتر باشه موهات میریزه حالا باز از اونا بپرس بهت بگن حق گوی اعظم... تو تاپیک های سیاسی منو میبینی😁
قناریی عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 4642 بنظرتون زود نیس از الان شروع کنم به رنگ زدن؟هر چند دیگه راهی نیسبعد ی سوال دیگاگر شروع کنم به رنگ زد ... همینطور که هستی خودتو بپذیر منم موهام سفید شده رنگ نمیزنم رنگم بزنی دوبرابر سفید میشه
خداااااا۷۸۷۸۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 3175 چندسالته نه اگر سفیدی ها زیاده دیگه مجبوری بزاریسالی دو بار باید رنگ کنی بیشتر باشه موهات میریزه حال ... ۲۵اره چون شیمیایی هس حیف موهام 😓چقدر هی مامانم میگفت بدتر لج میکردمسالی دوبار باز خوبهمن گفتم شاید هرماه مثلا هعی سفیدیا بیشتر شه هعی رنگ بزنماینجوری فکر میکردم کاربری سال ۹۷ کاربری دست دونفر هس🌺
خداااااا۷۸۷۸۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 3175 همینطور که هستی خودتو بپذیر منم موهام سفید شده رنگ نمیزنم رنگم بزنی دوبرابر سفید میشه ظلم کردم به خودم😭جرعت هم ندارم به مامانم بگماره شنیدم با رنگ کردن سفیدی دوبرابر میشه اما خو اول اخر که رنگ میذاریم کاربری سال ۹۷ کاربری دست دونفر هس🌺