2777
2789
عنوان

کامپوزیت دندون😣😣😣😣😣

2 بازدید | 10 پست

کسی کامپوزیت انجام داده 

نوبت گرفتم تهران برم براکامپوزیت 

دوتا دندونم عقب چندتا دندون پزشکی گفتن نمیشه کامپو باید ارتودنسی بشم ولی نمیخوام و عجله دارم اون زمانبره برام 

این دندون‌پزشک گفت یکم تراش میخوره دندونت و‌انجام میشه

خیلییی دسوت دارم‌واقعا بشه همش استرس دارم برم حضوری بگه نیمشه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

منم یدونه از دندونامو تراش دادم کامپوزیت کردم ولی برمیگشتم عقب قطعا اول درستش میکردم بعدش کامپوزیت میکردم همش استرس دارم از اینکه چند سال دیگ دوباره ریمو کنم چه شکلی شدن

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه کیس ارتودنسی هستی و میخوای با کامپوزیت مرتبش کنی بزرگترین اشتباهه زندگیته.

چون بخاطر نامرتب بودن کلی تراش میخوره و عملا از دندون خودت چیزی نمیمونه ، همیشه هم باید کامپوزیت داشته باشی.

همچین ظلمی بخودت نکن بخاطر زمان بر بودنش

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
اگه کیس ارتودنسی هستی و میخوای با کامپوزیت مرتبش کنی بزرگترین اشتباهه زندگیته.چون بخاطر نامرتب بودن ...

بیین فقط ی دونه دندون شماره دو عقب دراومده ک‌لاید کامپوزیت مرتب بشه بقیه دندونام مرتب 

اون حتی بکشمم برام‌مهم‌نیست ایمپلنت کنم  

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بیین فقط ی دونه دندون شماره دو عقب دراومده ک‌لاید کامپوزیت مرتب بشه بقیه دندونام مرتب اون حتی بکشمم ...

بهرحال من دقیقا همینکارو کردم ، بخاطر دندان شماره ۱

الان ۴ سال میگذره

و مثل چی پشیمونم...

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
منم یدونه از دندونامو تراش دادم کامپوزیت کردم ولی برمیگشتم عقب قطعا اول درستش میکردم بعدش کامپوزیت م ...

خو‌چرا ریمو کنی

همیشه کامپوزیت باشه دیگ

هر دندون چقدره گفتن؟

از۱تومن‌تقریبا شروع میشه الان بلک‌فرایدی تخفیف خورده۴۸۰

بهرحال من دقیقا همینکارو کردم ، بخاطر دندان شماره ۱الان ۴ سال میگذرهو مثل چی پشیمونم...

تواین ۴سال مشکل خاصی نداشتی بخاطرش

تواین ۴سال مشکل خاصی نداشتی بخاطرش

بخاطر کامپوزیت مشکلی ندارم

خود دندون چون درمان نشده باعث شده فکم اپن بایت بشه و حتی الان جراحی لازم داشته باشه

خو‌چرا ریمو کنیهمیشه کامپوزیت باشه دیگ

عزیزم نهایتن کامپوزیت 6/7سال عمر کنه بعدش دوباره باید ریمو کنی از اول بزنی .. دائمی نیستش پالیش بری نازک تر میشه بعد فرضا یه تیکش میشکنه هر چقدرم بری دوباره اونو ترمیم کنی ولی باز میشکنه ... لمینت کن اگه میخوای مادامی بمونه اونم اسمن اینه همکارم لمینیت کرده بود سالی حدااقل یکی دوتا از دندوناش میفتاد باید میچسبوندن هر سری 1/2تومن واس چسبه پول میداد 

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷