2777
2789
پیش چه دکتری رفتی میشه ازقدم اولی که برداشتی واضح توضیح بدی،

دکتر زنان و نازایی

البته همشون اینطوری نیستن پیش چندتا رفتم یسری قرص مزخرف بهم دادن داروهای هورمونی اینچیزا

تا آخرش یکی پیدا کردم 

هرسریم ماه به ماه میرم چکابم میکنه ببینه چخبره داروهامم همه مکملند داروهای هورمونی قرص کاهش قند نمیده گفت چون اصلاح سبکی ما به شما از این داروها نمیدیم  

دکتر زنان و نازاییالبته همشون اینطوری نیستن پیش چندتا رفتم یسری قرص مزخرف بهم دادن داروهای هورمونی ا ...

دکترای قبلی اصلا توضیح نمیدادن برام چخبر خودم با پرس و جو و تحقیق فهمیدم 

ولی پیش این دکترم که رفتم شروع نکرده گفت چهرت بهم میگه تنبلی تخمدان داری 

گفتم منم خودم میدونم 

گفت باز باید سونو و آزمایش هورمونی بدی ،هیچی توسونو بطور دقیق مشخص شد چخبره 

خداروشکر بهترم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بقیه رومخمن هی میگن تو فلان چیزو نمیخوری حالا چیزایی که نمیخورم چیه شیرینی و شکر و نان سفیو و برن ...

توجه نکن 

تازه شما باید اونا رو تشویق به تغییر سبک غذا خوردن بکنید 

منم سس مایونز و روغن بازاری نمیخورم فقط روغن زیتون و کنجد یا کره محلی 

شیرینی و اینجور چیزها هم تقریبا حذف کردم 

آب کرفس میخورم و همه مدل صیفی جات 

دکتر زنان و نازاییالبته همشون اینطوری نیستن پیش چندتا رفتم یسری قرص مزخرف بهم دادن داروهای هورمونی ا ...

ای بابا.پس طب سوزنی چیه که میگن اون کاربرا، ازحرفاشون که حس کردم رفتن طب سنتی، گیجم کردین هرکدوم

۷۵.۹۲۸۰
ازکجاشروع کردی؟ دکتر پیش کی رفتی ؟

من دکتر خاصی نرفتم 

حدود دوازده سیزده سال پیش به خاطر سیک زندگی غلطم که شده بود همش مهمونی و دورهمی و سفر و جشن و یا مثلا درگیر درس و کار بودم غذاهای فست فودی و شیرینی و نوشیدنی های الکی و دود بود اصلا بدنم داغون شده بود چاق هم شده بودم 

هر کسی منو میدید چند سال بزرگ‌تر از سنم میگفت بهت میخوره دیگه رفتم دکتر تغذیه از اونجا شروع شد طبق رژیم سالم خواری اما بعدش خودم ترغیب شدم و بیشتر تحقیق کردم هر چیزی که میبینم نا سالم هست رو حذف کردم فقط غذای سالم تنقلات سالم روغن سالم آب کرفس میخورم صیفی جات دایم میخورم پیاده روی و ورزش میکنم دم نوش های مفید هم زیاد میخورم مثلا زنجبیل و دارچین و پونه و نعنا و اویشن رو دایم میخورم 

خیلی هم خوب جواب گرفتم

از خدا که پنهان نیست از شما تو سایت چرا شاید تاپیک شما باعث شد دردودل کنماز بسکه باهام دعوا میکنن و ...

الهی عزیزم عوضش بدون ی نفر هست که به شدت بهت افتخار کرد چون میدونم چه کار سختیه داری جلو شکمتا میگیری

برا شما الان سه روز انجام دادید چطور بوده؟کدوم مراکز انجام میدن

من والا تو این 3 روز که مشخص نیس گفت 3 تا 6 ماه زمان میبره منو دکتر مژگان شرافت معرفی کردن برای اصلاح سبک به مهرنوش مطیعی

الان خیلی چیزا برام بهتر شده 

اولا مشکلات گوارشی ندارم 

دوما نفخ خیلی خیلی کمتر 

سوما کیفیت خواب بهتر و سرحالترم 

سوما درد پریود ندارم قبلا هم کم بود الان دیگ دردش مثل گرفتگی ،خونریزیم خیلی کم بود الان متعادل تر شده