2777
2789
عنوان

چجوری این همه کار میکنید تو خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 5315 بازدید | 85 پست

منم همینم روزی دو سه ساعت وقت میذارم. روی لکه ها و کثیفی خیلی حساساچم. همش شوهرم باهام بحث داره که چه خبرته. بعد چند وقت پیش موهای شوهرم رنگ گذاشتم دیوار حموم رنگی شد لکه گرفت. با هر چی میشستم نمی رفت. یه اسپری همه کاره جوش شیرین گرفتم سریع پاکش کرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوتا بچه کوچیک فد ونیم قد دارم یعنی صبح بلند میشم تا شب بخوابم ی سره سر پام خسته شدم دیگهشاید باو ...

تو منی یا من توام یعنی هر روزم جارو و طی و تمیز کردم دوتا دختر دارم ۶ ساله و ۴ ساله و سگ یعنی سرویسم قشنگ

سلام من کانال روزمرگی دارم تو ایتا خوشحال میشم همراهی کنین منو https://eitaa.com/joinchat/435946384Cb055c083cb

من برای روزای معمولی یه ساعت اینا وقت میزار ولی وقتی میخواد مهمون بیاد یا آخر هفته هست از بالا تا پایین خونه رو با اسپری همه کاره قرمز پاک میکنم از لکه دیوار تاااااااااا مبل و دستشویییی.

بعضی کارها هفته ای یکبار یا دوماهی یکباره مثلا شستن دستشویی نیاز نیست هر روز هر روز و مثلا شستن ملحفه و بالشت دوماهی یکبار خوبه هرروز که نیاز نیست 

بعدم به نظرم اگه آدم بعد استفاده از هرچیزی اون وسیله رو درست سرجای خودش قرار بده کمتر اذییت میشه برای تمیز کاری خونه چون اینجوری خونه به هم ریخته نیست فقط کثیفه یعنی همه وسایل سرجاشه و نیاز به مرتب کردن نیست فقط گردگیری و جارو و لباس شستن نیازه همین

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
ملحفه و روبالشی بالشی هفته ای یکبار باید شست

خب من رو بالشت و ملحفه ها پتو میکشم پتو کثیف میشه دیگه ملحفه و رو بالشی کثیف نمیشه شاید تو این شیش ماه فقط پنج شیش بار بالشت هارو به طور مستقیم استفاده کردیم دوست دارم بشورمشون ولی شرایط شستنشونو ندارم نه شرایط شستن دارم نه شرایط خشک کردنشون رو جنسشون هم یه حوریه که میگی الانه که رنگشون بره جنس خوبی ندارن پول هم ندارم برم دوباره بگیرم 

ملحفه و رو بالشی ها هم یه حوریه که چون همیشه پتو میکشم سرشون انگار تازه درشون آوردم از کاور بیرون 

پتو هم چندین پتو عوض کردم روشون ولی یکیشونو باید بشورم که ماشین لباسشویی کوچیکه نمیتونه بشوره شرایط با دست شستن و خشک کردنش رو هم ندارم شاید بردم خونه مامانم اینا بشورم اونجا هم جا برا خشک شدنش هست 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛