2777
2789
عنوان

چجوری این همه کار میکنید تو خونه

5338 بازدید | 85 پست

من هر روز حدود ۲ تا ۳ ساعت برای خونم وقت میزارم از آشپزخونه تا اتاق خواب و سرویس حموم توالت و تمیز میکنم و واقعا خسته میشم بعضی وقتا بیشتر هم زمان میبره، بیشتر تایمم هم سر استفاده از مواد شوینده مختلف و میره میشه بگید شما برای تمیزکاریخونه چیکار میکنید و من باید چیکار کنم و میشه محصولاتی معرفی کنید که بتونم باهاش هم برای آشپزخونه استفاده کنم و هم حموم توالتمو بشورم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از دامستوس استفاده میکنم عالی برا توالت حمام سینک ظرفشویی و گاز میشه استفاده کرد 

و من هفته دوبار تمیز میکنم  جارو دستمال وتوالت حمام میشورم بیشنر دوبار نمیشه بقیه روزا غذا و یه ظرفه 

وقتی هر روز تمیز میکنی ، نیاز نیست هر روز شوینده بزنی ، هقته ای یکبار شوینده استفاده کن ، دست هات و ریه هات خراب میشه

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

عزیزم یه جرمگیر من داشته باش برای حموم و توالت

یه چندمنظوره خوب هم مثل سیف یا اکتیو بگیر اکثر قسمت ها رو میتونی با همین تمیز کنی، کابینت، کاشی، سرامیک

برای سینک ظرفشویی هم باید سفید کننده(وایتکس) داشته باشی 

من به جز اشپزی و ظرف و اینا که روز مره هست 

هر روز یه قسمتی از خونه رو تمیز میکنم مثلا یه روز مختص شستن حمام و دسشویی یه روز مختص اتاقا

یه روز شستن اشپزخونه

یه روز جارو و طی و گردگیری 

روزی یه ساعت وقت میزارم کلا 

اینجوری اکثرا خونه تمیزه اگه مثلا یه هفته حالم بد باشه بازم خونه تمیزه بعدش فقط گردگیری و جارو میخواد

سیف کرمی برای گاز و شستن کف اشپزخونه و حمام و دسشویی و سینک عالیه 

برای گردگیری ام که یه اسپری چند منظوره 

برای طی زدن قبلا از ترکیب سرکه و جوش شیرین استفاده میکردم خیلی براق و تمیز میکرد سرامیکارو الان دیگه بخار شور دارم لازم نمیشه سرکه اینا اگرم جایی لک بشه با همون اسپری چند منظوره تمیز میکنم

من به جز اشپزی و ظرف و اینا که روز مره هست هر روز یه قسمتی از خونه رو تمیز میکنم مثلا یه روز مختص شس ...

چقدر خوبه روش شما 

اما من متاسفانه خدا نکنه موتورم برا کار خونه روشن باشه نمیتونم دیگه جلوی خودم رو بگیرم تا همه جا رو تمیز نکنم

چقدر خوبه روش شما اما من متاسفانه خدا نکنه موتورم برا کار خونه روشن باشه نمیتونم دیگه جلوی خودم رو ب ...

میفهمم عزیزم ولی برای خودت خیلی سخته 

ببین یه بار کل خونه رو تمیز کن بعد بشین یه برنامه بنویس از فرداش برو تیکه تیکه کاراتو انجام بده خودت میبینی که دیگه موتورتم روشن بشه جایی نمونده برای تمیز کاری اینجوری ادم لذتم میبره 

من برای خودم تلوزیونو روشن میکنم یه قسمت و شروع میکنم بعدشم برای خودم چایی میارم اصلا یه ارامشی میگیرم که خدا میدونه

من خیلی حساسم خیلی 

دوست دارم همیشه همه جا تمیز باشه روز میبینی مثلا یک روز درمیون جارو برقی میکشم هروز هم گردگیری 

وسواس فکری دارم 

خونه هم تمیز باشه یک روز بازم تمیز میکنم 🫤☺️

میانِ‌هَمِه‌گَشتَمُ‌ عاشِق نَشُدَم‌مَن! ‎طُ چِ‌بودی‌کِ‌تورا‌دیدَمُ‌دیوانِه‌شُدَم‌مَن..❥︎..متاهل.‌.💍🧿

واقعا می‌فهمم که وقت و انرژی خیلی زیادی می‌بره تمیز کردن خونه. من خودم همیشه دنبال این بودم که یه محصول داشته باشم که هم برای آشپزخونه خوب باشه، هم برای حمام و سرویس بهداشتی. اینطور دیگه نیاز نیست از چندتا شوینده مختلف استفاده کنم. مثلا شوینده‌های چندمنظوره سیف خیلی کمک می‌کنه، چون با یه محصول می‌تونم هم آشپزخونه رو تمیز کنم، هم حمام و سرویس رو. خیلی وقت‌ها اینطور کارها سریع‌تر می‌گذره.