2777
2789

خودتون و جای من بزارین 

شوهر من چون از لحاظ مالی از خانواده ش بهتره و از بچگی هم کار کرده و کم خرج شون بوده همه شون ازش فقط انتظار دارن و سواستفاده میکنن

یک برادر معلول جسمی داره سی سالشه از بهزیستی بش پول میدن، مردم بش پول میدن، میتونم بگم دو سومشو خانواده ش (برادراش و پدر مادرش و زن برادراش) میخورن ازش

بعد این برادرش تا شوهرم و میبینه میگه فلان چیزو ندارم، فلان چیزو لازم دارم و برام بیار و بخر و.... 

شوهرم م خیییییلی ب حرفش گوش میده

حالا 

من عقلن میگم نباید شوهرم اینقد ب حرفش گوش بده چون اولا شده وظیفه ش دومن پرو شده

دلمم میگه معلوله گناه داره ول کن 

از اونورم میگم درسته معلوله ولی چرا پولای خودشو میده ب بقیه 

نظر شما چیه 

اصلااااا حق با تو نیس اون معلوله، اگر ذهنی معلول باش‌که‌چه میدونه پولاشو نده به بقیه اگرم ذهنی نباش صرفا جسمی باش بازم گناه داره 🙂💔 دلش میشکنه

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بسا کافر که اندر وقت مردن خوب مرد

وی بسا مسلم که اندر عین زشتی جان سپرد

نصف نانی داشت آن کافر ولی تنها نخورد

و آن مسلمان پنجه انفاق و بذل خود فشرد!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم.