2777
2789

سلام همسرم یک سال نیم میشه روی الت تناسلیش مثل جوش قهوهای زده بود جوش نیست عفونتی نیست بر امده هستش قهوه ای پررنگ هستش چند وقتی بود بعد گم شد هاراستی یک وقتی هم خارش میکنه اگه ب خارونه زیاد میشه اگه نه کم تر الان بعد چند وقت میبینم دور پهلوشم زده رو رانشم زده داره همه شو میگیره هر چی میگم برو دکتر نمیره بهش میگم شاید واگیر دار باشه منم بگیره نمیره فک میکنه من شوخی میکنم این احتمال داره زگیل تناسلی باشه زگیل همه جاهای بدن رو میگیره میشه کمک کنین

سلام صد در صد زگیل تناسلیه، قبلش اگر نداشتند حتما اینها نشونه زگیله چون اقایون بصورت خال گوشتی براشون بروز میکنه این موضوع، البتهههه باز باید نمونه برداری بشه احتمال اسکین تگ هم میدم اما چون فرمودید زیاد میشه حتما ویروس hpv هستش، خودت از همخوابی جلوگیری کن نزار پوستش ب پوستت بخوره و تست پاپ اسمیر و اج پی وی تایپینگ بده حتما! 

🐈‍⬛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم ماما هستم اما فعلا طرحیم تو تهران، بخوای بهت معرفی میکنم و از همکارا، حتماااا برو پیگیر شو، چون ویروس در عرض شش ثانیه از پوست ب پوست و مخاط ب مخاط منتقل میشه و پروتکشن هم در حین هم خوابی جلوشو‌نمیگیره 

🐈‍⬛

رو بدن من هیچی نیست همسرم یک سال هست داره احتمالش هست من داشته باشم

یسوال بپرسم و یچیزیم بگم : شما تو تاپیکای قبلت زدی خیانت، پس میدونی این اقا داره خیانت میکنه و همخوابیم داشته و نوشته دختره هرزه بوده درسته؟ پس زگیل تناسلی صد در صد هستش این بیناری چون این بیناری جنسیه و از استخر و چرتو پرت منتقل نمیشه زودتر جدا شو و بچه هاتم دادگاه ی کاری میکنه بلخره در نهایت مهم خودتی ک یوقت سرطان گردن رحم و دهانه رحم و زخم و التهاب دهانه رحم و عفونتای مزمن نشی 

🐈‍⬛

یسوال بپرسم و یچیزیم بگم : شما تو تاپیکای قبلت زدی خیانت، پس میدونی این اقا داره خیانت میکنه و همخوا ...

عزیزم یک سوال بپرسم فقط رو الت تناسلی میزنه یا رو بدنم پخش میشه میشه به سوال هام پاسخ بدین