2777
2789
عنوان

از وقتی روانپزشک داروی جدید بهم داده انگار بیهوشی بهم میزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 32 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر علایم ازاردهنده ای بعد مصرف دارو داری باید به دکتر بگی. با تنظیم دوز یا تغییر دارو درستش میکننقرص ...

آهان ارع همه چیزش خوبه اروم تر شدم ولی همین خوابم زیاد شده 

این دارویی که گفتی داروی ضدتشنج

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
تو گوشی که میزنم نوشته بیشتر برای افراد دو قطبی استفاده میشه

داروهای اعصاب و روان چند نوع کارکرد دارن

ولی جز داروهای طیف درمان صرع و تشنجه که علامت شما هم همین بوده

رو اسامی حساس نشو

بسپر به دکترت. فقط علایمت رو با جزییات بگو هر سری پیشش میری

داروهای اعصاب و روان چند نوع کارکرد دارنولی جز داروهای طیف درمان صرع و تشنجه که علامت شما هم همین بو ...

آهان ارع امروز میگم چون سریع تو چند دیقه سوال میپرسه و دارو میده

منکه تشنج نمیکنم فقط قبلا چندین بار لرزش اندام گرفتم یعنی اون تشنجه؟

تشنج با نوار مغز معلوم میشه الابختکی نمیشه گفت تشنج بوده یا نه ولی بعضی داروها چندکاربرد دارن مثلا من خودم میگرن دارم ولی دکتر یه دارو داد که برا تشنج بود ولی جلوی میگرنم میگرفت احتمالا لاموترژین هم همینظور داروی تشنج ولی درکنارش برا چیز دیگه هم میشه استفاده کرد مثل افسردگی و....

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

داروهای اعصاب وضدتشنج اویل تا بدن عادت کنه خیلی گیج وخواب آلود میکنه