2777
2789
غیر انتفاعی نهایت ۱۰۰ تا دانش آموزه خیلی دردسر نداره نسبت به دولتی

بازم چندتا کلاس باید باشه

چندتا معلم باید بیاری

مدیر و معاون و ناظم و ...

امکانات مدرسه مثل تخته هوشمند

هر کلاس تخته و میز و پرده و ... میخواد

مدرسه نمازخونه داره کتابخونه داره

لوازم ورزشی میخوان، حیاطش خرج داره

تزیین و طراحی و نقاشی فلان

دستگاه چاپ

دوربین مداربسته

سرویس بهداشتی

خیلییی جزئیات داره و خرجش بالاست

ما یه دفتر خیلی کوچولو زدیم 150 خرجش شد

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با ۵۰۰ میلیون پول رهن ی جای به درد بخور برای مدرسه رو هم نداری که! ولی در کل توی هر دوش سود خوبی هست ...

الان این رقم رسیده تقریبا به ۸۰ میلیون که اونم باید جاش شناسایی شه  پس اینکه سود داره در آن شکی نیس درسته؟

باشگاه خیلی مدنظرم نیس چون خودم نصف عمرم تو باشگاه گذشته خیلی فضای خوبی نیس اما مدرسه رو خیلی دوست دارم و با تجربه ایم که دارم میتونم براش سرمایه گذاری کنم و نتیجه بگیرم

بزار خلاصت کنم.... برای زدن باشگاه یا مدرسه غیرانتفاعی همین امروز هم بخوای اقدام کنی حداقل حداقل حدا ...

خیلی ممنون از راهنماییت هر منطقه ای که این مبلغ لازم نیس   من هدفم جائیکه که مدارس کمه و معمولا در حومه اینکارو میکنم  که هزینه رو بیارم پایین 

بهرحال ممنون از راهنماییتون

برای من شغل دوم خیلی مهمه حاضرم خونه و ماشینو بفروشم

اشتباهه هیچوقت بخاطر شغل خونه نفروش

حتی اگه شغل خوبی هم بود. آدم خبر نداره بعدا چی میشه

خونه خریدنم دیگه کار راحتی نیست. رفت که رفت

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
با ۵۰۰ میلیون پول رهن ی جای به درد بخور برای مدرسه رو هم نداری که! ولی در کل توی هر دوش سود خوبی هست ...

مدارس دولتی الان جوش خوب نیس تعدا بالاس مادرا ترجیح میدن بچشون بفرستن مدارس کم تعداد  

مدارس دولتی الان جوش خوب نیس تعدا بالاس مادرا ترجیح میدن بچشون بفرستن مدارس کم تعداد

پسر من دولتی میره حدود ۳۰۰ نفرن واقعا مدرسه خوبیه من راضیم ولی برای دبیرستان صد در صد میفرستم غیر انتفایی چون جو دبیرستان پسرا واقعا بده

اشتباهه هیچوقت بخاطر شغل خونه نفروشحتی اگه شغل خوبی هم بود. آدم خبر نداره بعدا چی میشهخونه خریدنم دی ...

شاید یه جای کوچیک خریدم  

نمیدونم این برنامه برای سالهای آتی هست فعلا برآورد میکنم 

شایدم رفتم سراغ یه آموزشگاه فنی حرفه ای 

خیلی دوست ندارم زندگیم یکنواخت پیش بره 

خیلی ممنون از راهنماییت هر منطقه ای که این مبلغ لازم نیس من هدفم جائیکه که مدارس کمه و معمولا در ح ...

اینم بگم و بعدش مرخص میشم..... کسی بچه اش رو در حومه شهر به مدرسه غیر انتفاعی نمیفرسته... حومه شهر احتمالا قشر ضعیفی هستن که اصلا مدرسه غیرانتفاعی نمی فرستن.... مدارس غیرانتفاعی معمولا در بهترین نقطه ها تاسیس میشه تا مشتری جذب کنه... اگر در جای ضعیفی باشه که درآمد نداره و فقط به فقط هزینه داره... سرمایه شما برای این کارها کمه... بهتره دنبال یک کار هنری یا یه کارگاه کوچیک که سرمایه زیادی نمیخواد باشید... در حال حاضر سود در خریدن طلای بدون اجرت